سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همایش روز جهانی غذا در شیراز برگزار شد

همایش روز جهانی غذا، با مشارکت معاونت‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حضور مسئولان، صاحب‌نظران و دانشجویان، در مجتمع ولایت برگزار شد.

سیاوش باباجعفری رئیس دانشکده تغذیه شیراز در همایش روز جهانی غذا، گفت: مطالعه بیماری ها، گسترش و توزیع آنان در جهان، اهمیت غذا و تغذیه و به طور کلی اهمیت سبک زندگی در بروز و شیوع بیماری‌ها را نشان می‌دهد؛ همچنین معضل سوء تغذیه ناشی از چاقی و اضافه وزن و الگو‌های غذایی ناسالم، سلامت بیش از دو میلیارد نفر در سطح دنیا را در معرض خطر قرار داده است.

سیاوش باباجعفری با اشاره به اهمیت آگاه سازی مردم و جوامع به آسیب‌های موجود، از تلاش‌های فعالان و دست اندرکاران حوزه تامین، تولید، توزیع و نظارت بر غذای سالم از «مزرعه تا سفره» و همه فعالان حوزه غذا و تغذیه قدردانی کرد.

مدیر اداره غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی شیراز نیز گفت: ذائقه‌ها به صورت قابل توجه و کنترل ناپذیر تغییر کرده و به ویژه در بین جوانان و نوجوانان به عنوان قشر فعال و پویای جامعه که در حال رشد هستند، ذائقه‌ها متفاوت است و به سمت غذا‌های آماده و فست فود‌ها گرایش پیدا کرده است.

سید محمد مظلومی با اشاره به این نکته که ضروری است صاحبان صنایع غذایی به دانش روز دنیا در رابطه با سبک زندگی سالم و تولید غذا‌های مناسب، در تحقق سلامت افراد در جامعه کمک کنند، گفت: در استان فارس تلاش‌های مناسبی در راستای سالم بودن مواد غذایی انجام شده است و اقدامات لازم در زمینه تامین نیاز‌های غذایی جامعه مانند نان کامل در حال پیگیری است.

رئیس انجمن تغذیه استان فارس نیز در این همایش گفت: در راستای ترویج سبک زندگی سالم، تعامل و مشارکت همه سازمان‌ها و ارگان‌ها و کارخانجات تولید مواد غذایی ضروری است و آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در این زمینه موضوعی مهم است که باید به آن توجه شود.

عبدالحمید مصلی نژاد همچنین توجه به چاقی کودکان و مصرف مواد غذایی پر انرژی که باعث کوتاهی قد در کودکان می‌شود را مهم برشمرد.

عنایت‌الله بریزی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: اگر در صنایع کشاورزی از سم، کود و آب مناسب استفاده نشود، کیفیت محصول از بین می‌رود و فلزات سنگین مبه طور ستقیم وارد بدن می‌شود که عاملی برای تهدید سلامت به شمار می‌رود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.