امیر رضا صالح مقدم مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این واکسنها از نوع ایرانی و هلندی به بیمارستانهای امام رضا (ع)، قائم (عج)، شهید کامیاب، طالقانی، دکتر شیخ، شریعتی و اکبر و برخی از بیمارستانهای شبکههای تابعه دانشگاه تحویل داده شده است.
او افزود: برای دریافت تست رپید از افراد علامت دار بالغ بر چهار هزار تست رپید نیز در اختیار بیمارستانها قرار گرفته است که مدت ۳۰ دقیقه ابتلا یا عدم ابتلا را تشخیص میدهد.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه دریافت واکسن بهترین و موثرترین راه پیشگیری از عوارض و خطرات ناشی از بیماری آنفلوانزاست ادامه داد: بیش از ۸۰ سال است که از واکسن آنفلوانزا برای پیشگیری و کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری استفاده میشود.
صالح مقدم بیان کرد: واکسیناسیون بر علیه آنفلوانزا به طور موثری از بستری شدن مجدد، مراجعات سرپایی و میزان بستری شدن در بیمارستان به علت بیماری جلوگیری میکند.
او تصریح کرد: بر اساس بررسیهای انجام شده، احتمال بستری شدن در بخشهای مراقبت ویژه افرادی که واکسن آنفلوانزا را دریافت کرده اند صفر است و مدت بستری شدن بطور میانگین ۴ روز کمتر است.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن درخواست از کادر درمان واجد شرایط تزریق واکسن آنفلوانزا تاکید کرد: از تمامی کادر درمان بیمارستانهایی که واکسن تحویل شده است درخواست میشود جهت حفظ سلامتی خود در انجام واکسیناسیون اقدام کنند.