سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بورل از تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن اعلام تحریم‌هایی علیه ایران، درباره مذاکرات هسته‌ای اظهاراتی مطرح کرد.

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، اعلام کرد این اتحادیه قصد دارد به بهانه اغتشاشات اخیر داخل ایران ۱۵ فرد را از سفر به اروپا منع و دارایی‌های آن‌ها را ضبط کند.

بورل که اکنون به بروکسل رسیده تا در نشست امروز وزرای اتحادیه اروپا با محوریت ایران شرکت کند، در جمع خبرنگاران گفت: «منتظر هیچ پیشرفتی در مذاکرات هسته‌ای نیستم، من انتظاری ندارم، اما این خیلی ناراحت کننده است، زیرا ما به توافق نزدیک هستیم.»

پیشتر از این اعلام شده بود وزرای اتحادیه اروپا قصد دارند روز دوشنبه هفته جاری در نشستی بر سر اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران و همچنین ادعای استفاده روسیه از پهپاد ایرانی در حملاتش به کی‌یف بحث کنند.

در آن زمان دو دیپلمات اتحادیه اروپا به خبرگزاری رویترز گزارش دادند که وزرای اتحادیه اروپا مدعی هستند ایران پهپاد‌های«کامیکازه شاهد-۱۳۶» خود را برای جنگ در اوکراین در اختیار روسیه می‌گذارد و وزرای قصد دارند در تاریخ ۱۷ اکتبر بر سر این مسئله نشستی برگزار کنند.

از طرفی به تازگی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر از اغتشاشات ایران حمایت کرد و با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد در کنار مردم ایران برای رسیدن به خواسته خود ایستاده است و مدعی شد: «من از نحوه واکنش مردم ایران به درگذشت مهسا امینی حیرت زده شدم. این تظاهرات چیزی را بیدار کرد که تا مدت های بسیار طولانی فروکش نخواهد کرد.»

در حال تکمیل...

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۰۴ ۱۱ آذر ۱۴۰۱
اسم من رو هم بهشون بدید تحریم کنن.
ناشناس
۰۹:۵۴ ۲۸ مهر ۱۴۰۱
۲۱ کشته و مجروح در انفجار بزرگترین زندان میانمار منابع خبری از کشته شدن دستکم ۸ نفر در انفجار بزرگترین زندان میانمار خبر دادند. پس چرا جنایتکاران در آمریکا و کشورهای اروپایی فقط سکوت کرده اند؟
ناشناس
۱۳:۰۴ ۲۷ مهر ۱۴۰۱
8 کشته و 13 زخمی در پی انفجار در بزرگترین زندان میانمار/ پس چرا جنایتکاران در آمریکا و کشورهای اروپایی فقط سکوت کرده اند؟
ناشناس
۱۶:۳۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۱
13 آبان امسال پاسخ محکمی از سوی ملت ایران به سیاست‌های شیطانی اروپاست
ناشناس
۱۱:۵۸ ۲۶ مهر ۱۴۰۱
طوری شده که میان به ملت ما توهین می کنند در امور داخلی ما دخالت ومسولین تنها دفاع در حد حرفی که در مقابل کسیه که قانون جنگل بلد هستند تنها قانون برای اونها توهین و تجاوز به کشور های دیگه به اسم صلح ، در صورتی که از گرگ انتظار اینکه درنده نباشه نباید داشت
ناشناس
۱۱:۵۴ ۲۶ مهر ۱۴۰۱
یعنی من موندم امنیت چرا نتونستیم این اغتشاشات کمتر از ده روز جمع کنیم که این جنگلی بیاد برای ما حرف بزنه
ناشناس
۱۰:۱۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۱
اروپا جنایتکار از پیشرفت کشور عصبانی است.
اروپا حق حرف زدن از تسلیحات ما را ندارد
اروپایی که به دشمن ما اسلحه می‌داد حق ندارد درباره تسلیحات ما حرف بزند
اروپا در جنگ تحمیلی 8 ساله شریک جرم جنایات رژیم صدام دیکتاتور بوده است.
اروپا به همراه آمریکا و با کمک مالی کشورهای عربی در جنگ تحمیلی 8 سال انواع سلاح های ممنوعه، بمب های ممنوعه، تسلیحات و سلاح شیمیایی صدام را تامین کرده است.
ناشناس
۲۰:۳۶ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
زنده باد ایران عزیز که کاری کرده که این بدبخت ها به جفنگ گویی افتاده اند و مجبور شدند تمام باطن خبیث خود را علنی کنند ولو اینکه حمایت علنی از تروریست ها باشد اما این بار هم سرشان محکمتر به سنگ خواهد خورد.
ناشناس
۱۹:۵۵ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
تصویب تحریم‌های اتحادیه اروپا جدید علیه ایران برای کشورهای اروپایی گران تمام می شود.
پس سران بی ادب کشورهای اروپایی جنایتکار غلط می کنند در وین به دنبال توافق هسته ای و برجام و مذاکرات هستند.
در کشور دیگر هیچ کس حق ندارد در مورد توافق هسته ای و برجام و مذاکرات وین با سران بی ادب کشورهای اروپایی جنایتکار مذاکره و همکاری کند.
U_238
۱۹:۱۲ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
آقای بورل تو اگر بیل زنی برو باغچه خودت رو بیل بزن. کاری به مردم نداشته باش.
جیگرم
۱۸:۱۳ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
اینا چطور میان ایران داراییهای افراد و مسئولین ایران را بلوکه و ضبط می کنن؟؟؟ خیلی سواله برام!!!
ناشناس
۱۷:۲۳ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
اتحادیه اروپا تحریم‌هایی علیه ایران اعمال کرد/ و دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس هم از سال 1392 تاکنون شریک جرم اهانت ها، جنایت های و جنایت های کشورهای اروپایی در مذاکره، توافق هسته ای، برجام و مذاکرات وین هستند.


اتحادیه اروپا پلیس امنیت اخلاقی ایران را تحریم کرد/ اتحادیه اروپا جنایتکار مانند آمریکا جنایتکار هیچ غلطی نمی تواند بکند و از سال 1357 تاکنون برای همه مردم ایران، منطقه خاورمیانه و جهان هم ثابت شده است.
ناشناس
۱۶:۲۶ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
زمستان از انچه در اینه می بینید به شما نزدیکتر است. وقتی از سرما سگ لرز زدی عقلت میاد سر جاش. سپاه باید تنگه هرمز رو ببنده تا این احمقا بفهمن دنیا دست کیه.
ناشناس
۱۶:۱۵ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
مرگ بر استکبار
شاهرخ
۱۶:۰۲ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
در این چند ماه سرد سال ایران باید در تنگه هرمز رزمایش چند هفته ای برگزار کند و محدودیت رفت و آمد برقرار کند تا دهن پیرهای خرفتی مثل او از سرما یخ بزند.و مردم اروپا بدانند که اگر جلوی سیاستمداران خرفت و خنگ خود را نگیرند باید کل مردم اروپا تاوان دهند.
ناشناس
۱۶:۴۷ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
زورشون به این پیر خرفت نمیرسه خخخ
فرهاد
۱۵:۵۱ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
چاره کا فقط ساخت بمب اتم هست...
ناشناس
۱۴:۳۰ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
چرا تو دهنی به این مردک نمی زنیم؟؟
ناشناس
۱۶:۳۴ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
جناب 14:30 خوب برو بزن اگه میتونی
رهبری هم که گفته آتش به اختیار
ناشناس
۱۴:۲۷ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
فک کنم لازمه یه کوچولو هم شده تنگه هرمز رو فشارش بدیم تنگ تر بشه خودشون به غلط کردن‌میافتن
ناشناس
۱۶:۴۹ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
بهتره یه کوچولو به مغزت فشار بیاری تا حساب کار دستت بیاد .
محمد ستاری
۱۴:۲۵ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
ایران باید به هر قیمتی که شده به بمب اتم دست یابد
ناشناس
۱۴:۲۱ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
آقای بایدن و اتحادیه اروپا غلط بیجامیکنند
ناشناس
۱۶:۴۹ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
حرف حرف حرف ....
ناشناس
۱۴:۲۰ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
زیادی به این مردک رو دادیم . خجالت هم نمیکشن هی باهاشون حرف میزنیم فکر می‌کنند کسی هستند.
ناشناس
۱۴:۱۴ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
زمستون تو اروپا کم کم داره نزدیک میشه وقتی هوا یخ شد به غلط کردن می افتن اون موقع باید مسئولین کشور ما بگن تحریم ها رو بردارین سوخت میدن تا وقتی که با اروپایی ها و امریکایی ها با زبان خودشون حرف نزنی هیچی سرشون نمیشه تحریم سوخت در مقابل تحریم
ناشناس
۱۶:۲۷ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
بدبخت تو نگران زمستون بی برق و گاز مملکت خودت باش
ناشناس
۱۶:۴۲ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
این سران اروپایی چقدر بی رحمند! به جای این که به فکر مردمشان باشند و به خواسته های ایران تن بدهند و سوخت بخرند، می خواهند مردمشان را از سرما نابود کنند.
ناشناس
۱۶:۵۱ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
۱۶:۲۷
دقیقا ما وارد کننده سوخت هستیم و سرما به خودمون بیشتر فشار وارد می کنه.
علیرضا
۱۹:۰۱ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
ما دومین کشور دارنده بیشترین ذخایر گازی درجهانیم رتبه اول هم روسیه است ببینم کسایی که تو اروپا هستند چندمین دارنده ذخایر گاز تو دنیا هستند
ناشناس
۱۴:۱۰ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
بارها گفتم . باز هم میگویم . مذاکره با این سگ های بی شرف را لغو کنید
مریم
۱۴:۰۷ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
باغ وحش خودت رو برو مواظب باش یه وقت دیدید همه جنگلها رو سرتون اوار شدند وشما رو نیست ونابود کردند
انشاالله به اذن الله
هر کس با ال علی در افتد باغ وحششون ور افتاد
ناشناس
۱۶:۴۳ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
این گفت جنگل، تو هم تکرار کردی؟ مگر عقلت کم شده که هر چه این می گوید را تکرار می کنی؟
ناشناس
۱۶:۵۳ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
چرا چرت و پرت می نویسید؟ نظر خودتون رو بنویسید. چرا رو دست بقیه نگاه می کنید و قرقره می کنید حرفارو؟
ناشناس
۱۴:۰۷ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
زمستان در راه است باغتان یخ خواهد زد.
مریم
۱۴:۰۴ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
خفه شو حالمون رو بهم زدید خوب ما همیشه تحریم هستیم چیز جدیدی نیست یک چیز جدید از این به بعد بگو قاتل ادمکش
ناشناس
۱۴:۰۱ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
بورل غلط کرده
ناشناس
۱۳:۵۷ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
لورل . افسار شما دست آمریکاست ، احتمالا به شما گفتن میتونی زر بزنی . ضمنا باغی که شبیه باغ وحش است ، دیگر بهش باغ نمی گویند . ولی در باغ وحشها الاغ نگهداری نمی کنند . تو آنجا چکار می‌کنی .
ناشناس
۱۳:۵۱ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
باید وقت و انرژیمونو صرف تولید داخل و خودکفایی کنیم.مذاکره با آمریکای دروغگو بیفایده هست. به جای اینکه ۳۰ میلیارد پول بدیم مهران مدیری خائن که یک مسابقه مسخره و لوس بسازه که حتی ارزش دیدن هم نداره.اون پولو بدیم به یک نخبه تا برای خودکفایی کشور تلاش کنه.
Yjc پیام مارو به صداوسیما برسون که مردم حلالشون نمیکنن که پول بیت المال را میدن به دولیتری های بیخاصیت و وطن فروش.
ناشناس
۱۶:۲۳ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
کدوم نخبه ؟
همونایی که کردینشون زندان ؟
ناشناس
۱۶:۵۵ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
چرت و پرت نگو اعلام کردن ما نخبه زیادی نمی خوایم نخبه زیاد داریم والا به خدا
مهدی قاسمی
۱۳:۴۲ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
آقای بورل آن چیزی که مدت های زیاد فروکش نخواهد کرد، ادامه جنگ اوکراین - روسیه در اروپاست. خوشوقتم به اطلاع شما برسانم که اکنون در قاره شما که برای آن ادعای تمدن و انسانیت می کنید جنگی به راه افتاده است که به این زودی ها پایان نخواهد یافت. شما که در اروپا در دو حنگ جهانی فقط از خودتان حدود 100 میلیون کشته و زخمی کردید حتماً ارزوی نابودی دیگر ملت ها را هم می کنید. زیاد روی وطن فروش های ایرانی که سمت شما آمدند حساب نکنید چون آن ها نمی توانند شما را از کشتن خودتان باز دارند اون ها انگل هایی هستند که هم مزاحم شما هستند هم ابزار شما برای ادامه خباثت در بقیه نقاط جهان. خوش باشید آقای بورل، مبدع تئوری کذایی جنگل و باغ.
ناشناس
۱۶:۵۸ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
حرفهای شما باد هواست عمل کنید لطفا. اونا عمل می کنند بر حسب منافعشون شما چی؟ یه فرزند می خوای بیاری گفتن وام میدیم باید دوتا ضامن و کلی مدارک جور کنی اونم بعد تولد فرزند و بدوی دنبالش شاید جور شد اونم ماهی یک میلیون و خورده ای باید قسط بدی. عمل کنید لطفا
محمد
۱۳:۴۲ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
خدا لعنت کند کسانی را که با ایجاد اغتشاش بهانه به دست اینها می دهند تا کشور را تحریم کنند
وحید
۱۴:۲۱ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
خدالعنتش کنه تنهایی که باعث ناامیدی مردم شدند و باعث اغتشاشات و بهانه درست کردم برای دشمن شدند
ناشناس
۱۶:۵۹ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
خدا لعنت کند کسانی را که باعث نابسامانی در کشور می شوند و مایه اعتراض را فراهم می کنند تا اغتشاشگر داخل تجمعات وارد شود اینو بگو
ناشناس
۱۳:۴۰ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
بورل و بایدن هر دو غلط می کنند واکنش مردم ایران همان نظریه پزشک قانونی است و این چند شرور مزدور تروریست که با پشتیبانی شما شرارت می کنند نه ربطی به مردم ایران دارند نه دلسوز زن و مرحوم مهسا امینی هستند و نه حتی جزو مردم ایران محسوب می شوند اگرچه شناسنامه ایرانی داشته باشند .
ناشناس
۱۷:۰۰ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
لالایی بلدی و خوابت نمی بره؟ خود بهونه جور نکنید.
ناشناس
۱۳:۳۷ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
حرامزاده های بیشرف.....تو برو تو همون باغی که درست کردی مشغول به چرا باش کاری به ما نداشته باش
ناشناس
۱۳:۲۸ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
حالا موقع اینه که امیر عبداللهیان پاسخ قاطعی که وعده داده بود رو محقق کنه
ناشناس
۱۷:۰۱ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
خخخ پاسخ.
ناشناس
۱۳:۱۷ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
هر دم از این باغ بری میرسد
مردم بیچاره گرفتار از گرانی و بیکاری و تحریم هم از خارج
خدا فقط خودش به این مردم رحم کنه و نجاتشون بده
ناشناس
۱۳:۰۳ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
عالیه
ناشناس
۱۳:۰۳ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
بستن دهن اینها فقط یک راه حل اساسی دارد و آن ساخت بمب اتم هست و لاغیر .البته مقامات کشور ما استفاده از سلاحهای کشتار جمعی را رد میکنند ولی داشتن بمب هسته ای برای قدرت بازدارندگی و بستن دهن غربیها ضرورت دارد .
ناشناس
۱۳:۴۸ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
کره شمالی ببین چه بلایی سرش اومده
یکم فکرلازمه
ناشناس
۱۷:۰۱ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
بلدی بساز
ناشناس
۱۲:۵۷ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
شما فکر بدبختی خودتان باشید تحریم ما پیش کش .با طناب آمریکا رفتید تو چاه به این زودیها در نخواهید آمد بنابراین اروپا شدیدترین تحریم و تهدید قرن را تجربه خواهد کرد.
ناشناس
۱۷:۰۲ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
دیگ به دیگ میگه روت سیاه خخخ. خودمون که بیشتر با طناب توافق رفتیم تو چاه.
ناشناس
۱۲:۵۷ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
خخخخ
U-238
۱۲:۵۶ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
آقای بورل وقتش رسیده که آدم بشوید.
ناشناس
۱۲:۵۱ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
ما هم راضی هستیم البته تحریم مسولان و آقازاده شون نه مردم بدبخت
ناشناس
۱۲:۳۰ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
بورل لال شو
ناشناس
۱۷:۰۳ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
َاجی مَجی لاتَرَجی
لال شد الان خخخ
پرسنال
۱۲:۲۲ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
خو‌ ابله تو‌ الان تحریم میکنی فشارش ب مردم ایران وارد میشه فقط، وگرنه مسئولین مملکت که به کتف چپشون هم نیست. کم کم دارم شک میکنم ب اینکه کشور ما با همه شماها متحد هست علیه اعراب تا ازشون بدوشین.
ناشناس
۱۲:۱۷ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
۱۵ فرد طوری نیست،چون اینا به درد مردم هم نمیخورند
بورل
۱۲:۱۶ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
بورل بی زحمت این سلبریتی ها احمق رو هم تحریم کن
م ر
۱۲:۱۴ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
با این وضعیت مذاکرات هسته ای دیگه هیچ فایده ای نداره.فقط تعدادی تحریم رو به بهانه مذاکرات برمی دارن و بعد به بهانه حقوق بشر و...باز بدتر از همان ها رو قرار می دن و عملا هیچ چیز گیر ایران نمی آید جز چند میلیارد دلار که متاسفانه آن هم اگر اختلاس نشود با سؤ مدیریت هدر می رود و هیچ نفع کوتاه ،میان و بلند مدتی برای ایران ندارد.این سلبریتی ها ی خود فروخته و اساتید دانشگاه‌های خود فروخته و مسئولان خودفروخته را هم اگر این بار مجازات شدید نکنید بار بعد بدتر می کنند و احتمالا شما را از تحریم می ترسانند که مجازاتشان نکنید ولی خیلی صریح می گم اونها به هر حال تحریم می کنن فقط می خوان در عین حال که تحریم می کنن امتیازات بیشتر و بیشتر و بیشتری هم بگیرن.بهتره عملکرد داخلی خودتان رو ارتقا بدید به جای وقت تلف کردن با در باغ سبز اروپا و آمریکا.
ناشناس
۱۲:۰۸ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
بول در فرانسه هم تحریم وضع کن از جلیقه زردها حمایت کن .
ناشناس
۱۲:۰۶ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
جان مادرتون بمب اتم رو بسازین تا دهن اینا بسته بشه.
ناشناس
۱۴:۵۹ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
کره شمالی هم بمب اتم داره مگه کسی آدم حسابش میکنه
ناشناس
۱۱:۵۵ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
مرگ بر آمریکا انگلیس منافق