منصور دیان اردستانی،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: تخممرغهای تولید شده در واحدهای مرغداری قم علاوه بر پاسخ به نیاز داخلی استان در سایر مناطق کشور نیز عرضه میشود و این موضوع ضرورت حمایت از بهرهبرداران این بخش مهم اقتصادی را نشان میدهد.
او افزود: ۱۷۰ واحد مرغداری تخمگذار با ۱۰ میلیون قطعه مرغ در استان قم موجود است و در این استان بهطور میانگین روزانه بیش از ۲۵۰ تُن تخم مرغ تولید و برای تامین نیاز مردم به این محصول غذایی مهم به بازار مصرف عرضه میشود.
دیان اردستانی با اشاره به برنامههای سازمان جهاد کشاورزی برای توسعه کمی و کیفی تولید تخممرغ در این استان، گفت: ایجاد واحدهای فرآوری تخممرغ در قالب صنایع غذایی و تبدیلی از جمله اقدامهایی است که بهمنظور افزایش ارزش افزوده فعالیتهای اقتصادی در این بخش انجام میشود.
گفتنی است بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینه محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی به تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص دادهاست.