غلامرضا سالاری گفت: این بازرسیها با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، صمت، اتاق اصناف، شبکههای بهداشت، استاندارد، نیروی انتظامی، ... و در سه حوزه کالا خدمات، بهداشت و درمان و قاچاق کالا انجام شده است.
او با بیان اینکه بیشترین تمرکز در این بازرسیها بر تولید و عرضه کالاهای اساسی همچون مرغ و گوشت، روغن، لبنیات و تخم مرع معطوف بوده گفت: البته در مناسبتهایی همچون عید نوروز، ماه مبارک رمضان، محرم و آغاز سال تحصیلی نیز نظارت بر بازارهای هدف تشدید شده است.
دبیر کمیسیون تنظیم بازار استان از تشکیل ۴ هزار پرونده تخلف در این بازرسیها خبر داد و گفت: بیشتر پروندههایی که در گشتهای مشترک تشکیل میشود توسط رییس شعبه تعزیرات حاضر در محل رسیدگی و البته شعب ویژهای نیز برای تسریع در پروندههای متشکله در این بازرسیها، منظور شده و مقرر شده که احکام قاطع و بازدارنده برای این قبیل پروندهها صادر و اجرا شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: یک انبار احتکار لوازم خانگی توسط گشت مشترک تعزیرات حکومتی در شهر شیراز کشف شد.
سالاری گفت: بررسیهای اولیه حاکی از این بود که کالاهای مکشوفه به قصد سوء استفاده از وضعیت بازار احتکار و علاوه بر این انبار مذکور نیز در سامانه جامع انبارها به ثبت نرسیده بود.
او از احضار مالک انبار به تعزیرات خبر داد و گفت: با توجه به محرز شدن تخلف این فرد، شعبه رسیدگی کننده حکم به جریمه ۴ میلیارد ریالی متهم پرونده و الزام به عرضه کالاهای مکشوفه در بازار صادر کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: ماموران نیروی انتظامی تعداد ۲۳۶ طاقه پارچه خارجی بدون مجوز را در یک انبار واقع در شهرستان ممسنی کشف کردند.
سالاری با اشاره به شناسایی و بازداشت دو نفر در این رابطه گفت: با تشکیل پرونده تعزیراتی در این خصوص، شعبه اول اداره تعزیرات حکومتی شهرستان ممسنی رسیدگی به پرونده را به عهده گرفت.
او گفت: طی تحقیقات به عمل آمده توسط شعبه مذکور، تخلف قاچاق در این پرونده محرز و نهایتا دو متهم پرونده به اتهام قاچاق کالای گمرکی به ضبط کالا و پرداخت جریمه نقدی به میزان ۵ میلیارد ریال در حق دولت کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس از اجرای حکم یک فروشگاه تجهیزات پزشکی به علت تقلب در کسب خبر داد.
غلامرضا سالاری در خصوص جزئیات این پرونده گفت: با شکایت یک شهروند از یک فروشگاه تجهیزات پزشکی در شهر شیراز، پروندهای جهت بررسی موضوع در تعزیرات حکومتی استان تشکیل شد.
او گفت: شاکی مدعی پرداخت مبلغ زیادی بابت خرید یک دستگاه درمانی لیزر معیوب بود و خواهان رسیدگی به شکایت و احقاق حق خود شده بود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: با ارجاع موضوع به کارشناسان، تخلف تقلب محرز و شعبه رسیدگی کننده حکم به جریمه ۲ میلیارد ریالی واحد صنفی متخلف و استرداد مبلغ یک میلیارد ریال به شاکی پرونده صادر کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: یک دستگاه اتوبوس مسافربری که حامل مقادیر زیادی کود اوره مایع بود توسط مامورین نیروی انتظامی شهرستان نورآباد ممسنی توقیف شد.
سالاری از تشکیل پرونده تعزیراتی برای راننده اتوبوس خبر داد و گفت: شعبه اول اداره تعزیرات حکومتی شهرستان ممسنی که رسیدگی به پرونده را به عهده داشت اقدام به تحقیق و بررسی پیرامون موضوع کرد و نهایتا مشخص شد که کودهای مکشوفه به طور غیرقانونی و به نیت قاچاق در حال حمل بوده است.
او گفت: نهایتا با تمکیل تحقیقات و احراز تخلف در این پرونده، شعبه رسیدگی کننده حکم به ضبط کودهای مکشوفه و جریمه ۳ میلیارد ریالی متهم پرونده صادر کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: پیرو دریافت اطلاعات و اخباری در خصوص احتکار برنج در یک انبار کارگاه برنجکوبی واقع در حومه شهر شیراز، گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان به محل اعزام شد.
سالاری گفت: بررسیهای اولیه حاکی از این بود که در این کارگاه، برنج نامرغوب تحت عنوان برنج درجه یک، فرآوری و در بازار عرضه میشود ضمن اینکه مقادیر زیادی برنج احتکاری نیز از انبار کارگاه مذکور کشف شد.
او با اشاره به شناسایی دو نفر در این رابطه و انجام تحقیقات در خصوص موضوع گفت: نهایتا با تکمیل تحقیقات و محرز شدن تخلف، شعبه رسیدگی کننده دو متهم پرونده را به پرداخت ۲۰ میلیارد ریال جریمه نقدی بابت تقلب و ۱۸ میلیارد ریال بابت احتکار محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: رسیدگی به گزارشات و شکایات دریافتی در سامانه ۱۳۵ در اولویت اقدامات گشتهای مشترک است از این رو شهروندان عزیز میتوانند شکایات خود را در سامانه مذکور ثبت تا نسبت به بررسی و برخورد با متخلفین اقدام به عمل آید.