سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استفاده از نخبگان برای ایجاد مرجعیت فکری

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی فارس گفت: تشکیلات زیست بوم فرهنگی با محوریت احاد مردم و نقش آفرینی خواص محقق می‌شود.

حجت‌الاسلام حسن قانع در نشست خبری که در راستای سلسله نشست‌های مدیران پاسخگو برگزار شد، با بیان اینکه اقدام عملی به آموزه‌های قرآن، اصل تحقق جمهوری اسلامی است، گفت: نظام دین مدار بزرگترین اقدام و تجسم قرآن و این معنا در باطن جمهوری اسلامی نهفته است.

او با بیان اینکه اگر کسی نقدی نسبت به حاکمیت دارد، این به عملکرد مسئولان و حکمرانان بر می‌گردد لذا به بهانه عملکرد برخی نمی‌شود اصل نظام اسلامی و راه‌اندازی آن را زیر سئوال برد، اضافه کرد: نگاه اسلام و نظام دینی مبتنی بر آن به زنان نگاهی ویژه و فرهیخته است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به نگاه مقام معظم رهبری به بانوان، ضمن بیان اینکه آنقدر در این حوزه دستمان پر است و هم حرف برای گفتن داریم که نباید در حالت انفعال قرار گیریم، تاکید کرد: اگر قرار بر دفاع باشد، غرب باید از خود در قضیه زن دفاع کند نه اسلام.

او همچنین با اشاره به رسالت سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان یک نهاد انقلابی در تبیین اسلام ناب و آموزه‌های متعالی آیین تشییع، گفت: ماموریت راهبردی این سازمان، نگاه زیست بومی، تابع فرهنگ و فارغ از جزیی نگری و سطحی نگری است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی فارس با بیان اینکه رشد عقلانیت اجتماعی و فرهنگی به عنوان عاملی بازدارنده می‌تواند آسیب پذیری‌ها را کاهش دهد، افزود: امروز در مبارزه تمدنی حاکم بر دنیا باید به سمت تقویت اراده مردم حرکت کنیم و به بهانه یک اتفاق اجتماعی، اصل فرهنگ را مورد مناقشه قرار ندهیم.

قانع در ادامه با بیان اینکه در بستر زیست بوم فرهنگی باید آحاد مردم در نظر گرفته شوند، اضافه کرد: در همین راستا از ٥٠ نفر از فرهیختگان و جامعه نخبگانی برای ساخت این زیست بوم در فارس استفاده شده تا با ترسیم یک مرجعیت فکری، ٥٠٠ راهبر فرهنگی به عنوان حلقه‌های میانی انتخاب شوند.

این مقام فرهنگی در فارس اضافه کرد: این ٥٠٠ راهبر ٥ هزار نفر از عناصر فرهنگی تاثیر گذار را شناسایی کرده و در نهایت ٥٠ هزار نفر از مسئولان هسته‌های مقاومت فرهنگی را شکل می‌دهند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی فارس ادامه داد: با شکل گیری این جامعه ٥٠ هزار نفری، ٥٠٠ هزار نفر از عناصر مختلف فرهنکی متشکل از اقشار مختلف در مقیاس‌های کوچک و منطقه‌ای فعالیت خود را اغاز و راهبر مردم می‌شوند.

قانع تاکید کرد: تشکیلات زیست بوم فرهنگی با محوریت احاد مردم و نقش آفرینی خواص محقق می‌شود.

او همچنین با بیان اینکه در ایجاد شبکه عقلانیت تفکر دینی و اسلامی و فهم عمیق از تحولات فرهنکی اجتماعی و گفتمان سازی نظام ارزشی دچار ضعف هایی هستیم، گفت: در حوزه تولید گفتمان و استقرار آن باید با برنامه ریزی جدی به دنبال ایجاد خط تربیت دینی در بستر فرهنگ باشیم.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی فارس از لزوم پیوست نگاری فرهنگی در پروژه‌های مختلف سخن گفت و افزود: باید به دنبال اجرایی کردن تولیدات فرهنگی از طریق طرح تحول اجتماعی مسجد محور باشیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.