سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش طرز تهیه باقلوای پرچمی + فیلم

یک کارشناس آشپزی طرز تهیه باقلوای پرچمی را مرحله به مرحله آموزش داده است.

باقلوا پرچمی یک از سوغاتی‌های قزوین است که از پودر قند، مغز پسته، مغز بادام، زعفران، گلاب، هل و آرد برای تهیه این شیرینی استفاده می‌شود.


بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی عربی زنود الست + فیلم


 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Mary
۲۳:۰۸ ۱۱ مهر ۱۴۰۱
دلم خواست