سالانه ۲۰ تا ۲۵هزار تن کشمش در استان تولید میشود، که ۸۰ درصد از کشمش تولیدی در استان صادر میشود.
انگور تولیدی استان ۱۰۵ هزار تن کشمشی است، هرچه انگور دیرتر برداشت شود کشمش بیشتر و مرغوب تری تولید میشود، از هر سه کیلو و ۲۰۰ گرم انگور برداشتی، یک کیلوگرم کشمش به دست میآید.
با آغاز فصل پاییز و برداشت انگور تولید کشمش در شهرهای استان هم آغاز میشود و تلاش و کوشش باغداران بیشتر از گذشته میشود.
کشمش در خراسان شمالی با روشهای آفتابی، شغاری، و تیزابی و کالیفرنیایی تهیه میشود.
فاروج و شیروان با بیشترین تولید قطب تولید کشمش در خراسان شمالی محسوب میشوند.