نیکونژاد رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد گفت: بسیاری از پروژهها در طول سالیان گذشته متوقف شده بود و هیچگونه عملیات اجرایی در خصوص بندهای مفاد قراردادی که در سالهای گذشته همچون سال ۸۸ که حدود ۱۳ سال از آن گذشته، انجام نشده بود. بخشی از کند بودن روند پروژهها نبود هماهنگی بین نهادهای داخل مجموعه شهرداری است.
او افزود: با برگزاری چند جلسه که شهرداری با سرمایه گذاران برگزار کرد ابهامات موجود برطرف شد و در حال حاضر این پروژهها در حال اجرا است.
به گفته او پروژه مسکونی میدان امام علی (ع) از سال ۱۳۸۸ منعقد شده بود، ولی در طول ۱۳ سال گذشته هیچ اقدام قابل توجهی از طرف شهرداری و سرمایه گذار صورت نگرفت، اما اکنون زمین تحویل سرمایه گذار شده است و سرمایه گذار نیز در پی انجام کار است.
او می گوید: پروژه تجاری و گردشگری ارگ از سال ۱۳۹۴ عملیات به کندی پیش میرفت، اما با چند جلسهای که برگزار شد این پروژه نیز در تاریخ ۴ تیر پروانه آن صادر و به سرمایه گذار تحویل داده شد و سرمایه گذار متعهد به ادامه کار شد.
نیکونژاد گفت: پروژه سرمایه گذاری پارکینگ وسایل نقلیه سنگین نیز که مربوط به سال ۹۷ است تنها ۱۰ درصد پیشرفت داشت، اما اکنون با پیگیری شهردار، حدود ۷۰ درصد کار انجام شده است.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد گفت: این سرعت و شتابی که در خصوص پروژههای سرمایه گذاری ایجاد شده ادامه و تداوم یابد.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی گفت: ارزش مالی تنها جمع ۵ پروژه از پروژههای سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد است که ۵ برابر بودجه شهرداری محسوب میشود. اگر تنها ۲۵ درصد این ارزش افزوده عاید شهرداری شود می توان برای رونق پروژههای عمرانی، سیما و منظر و فعالیتهای فرهنگی اجتماعی ورزشی شهر استفاده کرد.
به گفته او با رفع ابهامات فی مابین انتظار است سرمایه گذاران مرتبط با پروژههای مذکور هم اهتمام جدی به عمل آورده و در خصوص شروع بکار یا تداوم عملیات ساختمانی پروژهها تا مرحله نهایی و تکمیل پروژهها تلاش نمایند ضمن اینکه تاخیر در اجرای پروژهها بیش از این شایسته و پذیرفته نیست و هر دوطرف باید نسبت به پذیرش تعهدات خود و عمل به آنها سرعت عمل به خرج دهند و کار را تا مرحله رسیدن به پایان قرارداد دنبال نمایند.