سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

موافقت کنگره آمریکا برای کمک ۱۲ میلیاردی جدید به اوکراین

نمایندگان کنگره آمریکا با اختصاص بودجه ۱۲ میلیارد دلاری برای ارسال کمک‌های جدید به اوکراین موافقت کردند.

یک منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود اعلام کرد نمایندگان کنگره آمریکا که مسئولیت بحث بر سر لایحه بودجه موقت را دارند، بر سر کمک ۱۲ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین توافق کردند.

به گزارش رویترز، این بودجه در پاسخ به درخواست «جو بایدن» رئیس‌جمهور اوکراین، ارائه شد و شامل یک بودجه اسکان برای پناهندگان افغان هم می‌شود.

اوایل ماه جاری میلادی جو بایدن درخواست کمک ۱۱.۷ میلیارد دلاری در زمینه اقتصادی و نظامی را به شکل اضطراری ارائه کرده بود.

برای تصویب این بودجه کنگره آمریکا تا جمعه هفته جاری فرصت دارد و این بودجه به طور موقت هزینه‌های طیف گسترده‌ای از برنامه‌های دولت آمریکا را نیز تامین خواهد کرد.

شب گذشته هم وزارت امور خارجه آمریکا از ارائه کمک امنیتی- غیرنظامی به اوکراین به ارزش ۴۵۷.۵ میلیون دلار خبر داد و گفت: «این کمک مالی در جهت تقویت نهاد‌های اجرای قانون اوکراین خواهد بود.»

پنتاگون هم پیشتر از ارائه کمک‌های نظامی بیشتر آمریکا به اوکراین و آمادگی برای در اختیار قرار دادن جنگنده‌های آمریکایی به این کشور خبر داده بود.

اواسط ماه اوت، جو بایدن کمک نظامی جدید این کشور به کی‌یف را به مبلغ حدود سه میلیارد دلار اعلام کرده بود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۴۸ ۰۵ مهر ۱۴۰۱
دلم برا امریکاییا می سوزه تفلکا جون می کنن کار می کنن .. سی چهل درصد مالیات می دن .. تا پولش خرج اسراییلیا و اکراینیا بشه .. یه جورایی حمال اونا شدن مردم آمریکا .. :| :))
U-238
۲۳:۳۰ ۰۵ مهر ۱۴۰۱
کمک مالی به اکراین همان جنگ رو در روی نظامی با روسیه است و امریکا الآن مستقیما با روسیه در حال جنگ نظامی است. مذاکره ایران هم با امریکا باید در چارچوب مذاکره با کشوری باشد که در حال جنگ مستقیم نظامی با کشوری دیگر است و نه کشوری که در حال صلح است. که الآن کشور ایران از این موضوع ظاهرا غافل است و ما دعا میکنیم که اینطور نباشد و مسئولین ما این موضوع را مد نظر داشته باشند که دارند با کشوری مذاکره می کنند که در حالت جنگ مستقیم با کشوری دیگر است و هر آن ممکن است رویه های خاص جنگی بر مذاکرات مترتب شود و ما خدای ناکرده غافلگیر شویم.