سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یادواره شهید سید حسن روح الامینی در کوهبنان برگزار شد

همزمان با هفته دفاع مقدس یادواره خانگی شهید سید حسن روح الامینی در منزل فرزند شهید برگزار شد.

همزمان با هفته دفاع مقدس یادواره خانگی شهید سید حسن روح الامینی شهید شاخص استان کرمان با حضور فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کوهبنان، رئیس بنیاد شهید و جمعی از خانواده‌های معزز شهیدان و بسیجیان به همت پایگاه کریمه اهل بیت، بنیاد شهید و سپاه پاسداران کوهبنان در منزل فرزند شهید برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام ابوطالب هنرهوده با بیان خاطراتی گفت: تمام شهیدان بر اطاعت از ولایت و رهبری، رعایت حجاب و عفاف، انجام واجبات خصوصا نماز آن هم به جماعت و در اول وقت سفارش کردند.

مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه کوهبنان گفت: یکی از سنت‌های حسنه راه اندازی یادواره شهدای خانگی در کوهبنان هست که بیان خاطرات شهدا، آشنایی نسل جوان با شهدا، انس و الفت با شهیدان را در بر دارد.

حجت الاسلام هنرهوده افزود: در دوره فعلی ما به شهدا، وصیت نامه، دست خط و توصیه‌های آنان نیاز داریم تا راه را گم نکنیم و همواره در کنار ولایت و رهبری در راستای عزت، اقتدار، صلابت و عظمت اسلام و ایران اسلامی گام بر داریم و زمینه را برای ظهور و فرج حضرت فراهم کنیم.

شهید سیدحسن روح الامینی در تاریخ اول بهمن ماه ۱۳۱۵ در محله انصار کوهبنان پا به عرصه وجود نهاد او چهارمین فرزند خانواده بود پدرش از سادات مشهور و از موذنین پر آوازه شهر کوهبنان بود که صدای زیبا و رسایی داشت.

از همان سن کودکی همواره در کنار پدر و مادر برای تامین مخارج زندگی تلاش می‌کرد و به خاطر کار کشاورزی خانواده نتوانست به مدرسه برود.

در دوران جوانی پس از اتمام خدمت سربازی تشکیل خانواده داد با یکی از زنان سادات، مومنه و متدینه در محله انصار ازدواج کرد و صاحب ۱۱ فرزند شد.

از سال ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۹ به مدت ۱۲ سال در معادن زغال سنگ بخش طغرالجرد کار کرد، ولی به خاطر شکستن دستش از کارکردن معذور شد تا مدتی به کار نقاشی ساختمان مشغول بود که در ادامه پس از مدتی وارد سپاه شد.

شهید بزرگوار برای افراد خانواده، پدری دلسوز و فداکار بود برای بزرگتر‌های فامیل احترام خاصی قائل بود به گونه‌ای که پیشانی بزرگتر‌های محله و فامیل می‌بوسید و می‌گفت؛ بوسیدن جای سجده آن‌ها ارزش دارد.

او همواره در صحنه‌های اجتماعی و فرهنگی حضور‌ی فعال داشت از علاقه‌مندان به حضرت امام (ره) بود لذا سخنرانی‌های ایشان را گوش می‌داد و به توصیه‌های ایشان عمل میکرد.

در سن ۴۵ سالگی عازم جبهه شد و پس از آن بیشتر وقتش را در جبهه سپری می‌کرد در مجموع حدود ۲۴ ماه در جبهه بود و سرانجام در تاریخ ۲۱ دی ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ منطقه شلمچه به شهادت رسید.

سفارش موکد وی توجه ویژه به ادای نماز اول وقت و خواندن قرآن بود چنانچه خودش در انجام این سفارش اهتمام ویژه داشت.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.