سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز برنامه ریزی برای تدوین برنامه‌های عملیاتی سال ۱۴۰۲ در حوزه قرآن

دبیر ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم کشور درمورد برنامه‌های عملیاتی پیشنهادی حوزه حفظ قرآن کریم توضیحاتی داد.

حمید مجیدی مهر، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و دبیر ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم کشور، بیان کرد: برای اولین بار، در سال جاری (قبل از شروع سال ۱۴۰۲) برنامه‌های عملیاتی پیشنهادی حوزه حفظ قرآن کریم از دستگاه‌ها و نهاد‌های فعال در زمینه حفظ اخذ و طی فرآیند مشخصی که در کارگروه‌های مرتبط ستاد تعیین شده است، بررسی و پس از تصویب برای بهره مندی از اعتبارات حمایتی صندوق مشارکت توسعه فرهنگ قرآنی به شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور ارائه خواهد شد.

او گفت: ضرورت اقدام به موقع برای برنامه ریزی سال ۱۴۰۲ با هدف پیگیری هدفمند برای جذب حداکثری اعتبار مورد نیاز برای توسعه برنامه‌های حفظ قرآن کریم در کشور وجود دارد. از اینرو، از دستگاه‌های عضو ستاد خواسته شده است حداکثر تا پایان مهرماه سال جاری، پیشنهاد‌های خود را در قالب فرم‌های اعلام شده به همراه طرح‌های تفصیلی به دبیرخانه ستاد راهبری حفظ قرآن کریم ارسال کنند.

رییس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: ۱۷ عنوان برنامه با پیش بینی اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان از برنامه‌های مصوب سال جاری است که به جهت عدم تأمین اعتبار لازم برای اجرای آن‌ها به سال آتی موکول شده است و طبق مصوبه ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم، در سال ۱۴۰۲ اولویت با برنامه‌های مصوب باقی مانده از سال جاری خواهد بود.

مجیدی مهر افزود: حتماً باید به نکات و اصول لازم درباره برنامه ریزی پرداخت توجه شود تا ضمن صرفه جویی در وقت، در کمترین زمان ممکن بتوانیم برنامه‌ها را جمع بندی و به شورای توسعه فرهنگ قرآنی ارائه کنیم تا ان شاءالله، آن حوزه نیز به موقع از مبادی ذیربط برای جذب منابع کافی برای برنامه‌های حوزه حفظ اقدام کنند.

دبیر ستاد راهبری طرح ملی حفظ کشور گفت: اولویت داشتن برنامه‌های ملی (برنامه‌هایی که مخاطبان آن عموم جامعه باشند)، توجه به اقدامات مصوب طرح ملی حفظ، پرهیز از پیشنهاد برنامه‌هایی که جزو وظایف ذاتی دستگاه هاست، پرداختن به برنامه‌های تحولی و پر بازده و خروجی محور بودن برنامه‌ها را از جمله اصول برنامه ریزی برای برنامه‌های عملیاتی ستاد در سال آتی عنوان کرد.

او ادامه داد:در صورت تصویب برنامه ها، تأمین هزینه‌ها به صورت مشارکتی انجام خواهد شد و دستگاه‌های مجری نیز لازم است حداقل حدود ۵۰ درصد اعتبار برنامه‌ها را تأمین کنند.

مجیدی مهر افزود: فرآیند برنامه ریزی برای سال ۱۴۰۲ همچون برنامه‌های سال جاری از مرحله پیشنهاد عنوان برنامه تا مرحله بررسی طرح تفصیلی و جدول برآورد و تهیه و تصویب آیین نامه اجرایی آن، با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف در ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم از نیمه دوم آبان ماه آغاز خواهد شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.