سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد؛

۱۰۰ میلیارد تومان برای حذف مدارس کانکسی در سیستان و بلوچستان اختصاص یافت

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ۱۰ هزار بسته آموزشی از سوی خیران در بین دانش آموزان نیازمند استان توزیع خواهد شد گفت: طرح حذف مدارس کانکسی این استان با اعتباری بیش‌از ۱۰۰ میلیارد تومان در قالب طرح "شهید پناهی"آغاز شده است.

حسین مدرس خیابانی شامگاه سه‌شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اظهارداشت: از محل منابع سال ۱۴۰۱ تا کنون ۹۰۰ میلیارد تومان به نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان ابلاغ اعتبار و ۲۲۰ میلیارد تومان تخصیص یافته که این موضوع نشان از تحقق صددرصدی تعهدات در بازه زمانی تعریف شده دارد.

وی بیان کرد: از مهرماه پارسال تا مهر امسال سه هزار و ۳۵۶ کلاس درس مجهز به اسپیلت و سه هزار و ۶۰۰ کلاس درس در سیستان و بلوچستان در راستای استاندارد سازی به سیستم گرمایشی مجهز شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تا پایان سال ۱۴۰۱ همه کلاس های درس در این استان به منظور استانداردسازی به سیستم گرمایشی و سرمایشی مجهز خواهند شد.

وی اظهارداشت: کتاب‌های درسی تمام مقاطع تحصیلی مدارس دولتی در سیستان و بلوچستان به صورت رایگان در اختیار دانش آموزان قرار داده شده است.

مدرس خیابانی تصریح کرد: از ابتدای مهرماه پارسال تا مهر امسال یک‌هزار و ۳۰۰ کلاس درس در سیستان و بلوچستان تحویل آموزش و پرورش این استان شده که ۴۰ درصد نسبت به مدت مشابه قبل افزایش یافته است.

وی ادامه داد: با توجه به مشارکتی که خیران در امر مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان دارند و تلاش دولت برای ایجاد فضاهای آموزشی جدید امیدواریم که بزودی به میانگین ۵.۵ متر فضای آموزشی در این استان دست یابیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و اداره کل آموزش و پرورش این استان در جهت جذب خیران مدرسه ساز همگرایی بیشتری داشته باشند.

وی بیان کرد: تا پایان امسال ۸۰۰ کلاس درس و تا مهرماه سال آینده ۸۰۰ کلاس درس دیگر اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان تحویل آموزش و پرورش این استان خواهد داد که این امر نقش مهمی در ارتقای شاخص‌های فضای آموزشی در این نقطه از ایران اسلامی دارد.

مدرس خیابانی تصریح کرد: یک‌هزار و ۳۱۵ دانش آموز از اتباع خارجی در مدارس سیستان و بلوچستان تا کنون نام‌نویسی کرده‌اند و این روند همچنان ادامه دارد.

وی تاکید کرد: مقرر شد ۱۲ عدد کانکس اداره کل اتباع و امور مهاجرین سیستان و بلوچستان در اختیار آموزش و پرورش این استان به منظور تحصیل دانش آموزان اتباع خارجی قرار گیرد.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: همچنین فضاهای خالی سازمان‌های دولتی این استان به منظور تحصیل دانش آموزان اتباع خارجی در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.

وی بیان کرد: تمام زمین های با کاربری آموزشی که در اختیار ادارات دولتی سیستان و بلوچستان قرار دارد در اختیار اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس برای ساخت مدرسه قرار گیرد.

مدرس خیابانی تصریح کرد: توسعه دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان از طریق ملی، نهادهای انقلابی و اعتبارات استانی باید در دستور کار قرار گیرد زیرا آموزش زیربنای توسعه همه جانبه کشور است.

وی افزود: با توجه به اینکه برخی از روستاها در سیستان و بلوچستان پراکنده هستند و نیاز به سرویس مدارس دارند علاوه بر سرویس‌های موجود باید خودروهای دستگاه‌های دولتی که نیاز به تعمیر دارند و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در زمینه تعمیر آنها اعلام آمادگی کرده است تعمیر و در اختیار آموزش و پرورش برای انجام سرویس دانش آموزان قرار گیرد.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: خرید کالا برای دانش آموزان شامل تغذیه آنان باید توسط آموزش و پرورش از تولیدات داخل استان انجام شود.

وی بیان کرد: کارخانجات سیستان و بلوچستان موظفند استاندارهای لازم مدنظر آموزش و پرورش برای خرید کالا از آنها را رعایت کنند.

مدرس خیابانی اظهارداشت: با توجه به اینکه مدارس حضوری شده است ورود گوشی توسط دانش آموز به داخل مدرسه باید ممنوع شود تا دانش آموز تمام فکر و ذهن خودش را به درس معطوف کند.

وی افزود: یافته های علمی ثابت کرده است که امواج گوشی برای مغز انسان مضر است بنابراین باید تلاش کرد تا دانش آموزان از گوشی فاصله بگیرند و این امر نیازمند فرهنگ سازی است.



تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.