آقای محمد حسین جلالی گفت: براساس آمار و اطلاعات فروش و میزان آرد مصرفی، بالاترین مصرف نان در سطح کشور مربوط به لواش و بعد بربری، تافتون و سنگگ است.
به گفته او، ۳۵ تا ۳۶ درصد نان مصرفی لواش است به طوریکه استانهای مرکزی و جنوب نان لواش و استانهای شمالی نانهای حجیم و نیمه حجیم همچون بربری مصرف میکنند.
جلالی میگوید: هنوز ۱۰۰ درصد نانواییها به کارتخوانهای هوشمند مجهز نشدند چرا که همچنان برخی واحدها مشکلات پروانه کسب یا ورثه دارند که این موضوع در حال بررسی و رفع است و در حال آماده سازی زیرساختهای مرحله دوم آن هستیم.
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور آرد و نان گفت: اگر هوشمندسازی نان به طور کامل اتفاق بیفتد، این موضوع بر کاهش ضایعات و قاچاق اثرگذار است.
بنابر آمار بنیاد ملی گندمکاران با اجرای هوشمندسازی نان، تقاضای روزانه آرد واحدهای خبازی کاهش یافته است که تحقق این امر، مدیریت مصرف و جلوگیری از رانت و سودجویی را در پی دارد.