سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تقویت گردشگری مذهبی آذربایجان غربی

مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان‌غربی گفت: جاذبه گردشگری مذهبی در استان با حضور و تردد زائران اربعین از مرز تمرچین پیرانشهر توسعه یافت.

جلیل جباری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی گردشگری آذربایجان‌غربی در حاشیه بازدید از موکب اهل سنت در پیرانشهر گفت:  با میزبانی مرز تمرچین پیرانشهر و تردد زائران اربعین از آن، جاذبه گردشگری مذهبی در استان توسعه یافته و موجب تقویت زیرساخت‌های گردشگری در این منطقه شده است.

وی اظهار کرد: توسعه گردشگری مذهبی نیازمند زیرساخت‌های دیگری است و باید برای سال‌های آینده با تقویت این بخش، زمینه حضور بیشتر گردشگران در این منطقه فراهم شود.

جباری ادامه داد: ایجاد اقامتگاه‌های دائمی و موقت، تجهیز اماکن گردشگری برای پذیرش و اسکان شمار بیشتری از زائران و دایر کردن کمپ‌های کوهستانی با توجه شرایط منطقه ای و جغرافیایی، از راهکار‌های مهم گردشگری مذهبی است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: هم کنون موکب‌های زیادی در پیرانشهر راه اندازی شده که به پارکینگ و ۲۴ دهنه سیرویس بهداشتی و حمام سیار نیز تجهیز شده‌اند.

جباری می گوید: با توجه به اینکه به احتمال زیاد سال آینده نیز این مسیر برای زائران اربعین حسینی دایر خواهد بود، بخش زیادی از امکاناتی که برای استفاده زوار به پیرانشهر آورده شده همچنان در این شهر مستقر خواهد بود.

وی تاکید کرد: زائران قبل و بعد از زیارت عتبات عالیات، از اماکن تاریخی، مذهبی و گردشگری پیرانشهر و سایر مناطق استان که در طول مسیر قرار دارد بازدید می‌کنند و همین امر باعث رونق گردشگری در استان می‌شودد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی یادآور شد: امسال نخستین تجربه اعزام زائران از مرز تمرچین پیرانشهر بود و احتمال وجود برخی نقایص و کاستی‌ها هست، اما بدون شک در سال‌های آینده استان آماده‌تر و با امکانات بیشتری از زائران حسینی در این منطقه استقبال و پذیرایی خواهد کرد.

وی با اشاره به دایر شدن مواکب اهل سنت در پیرانشهر نیز گفت: این مواکب در راستای استقبال از زائران راه اندازی شده و با توجه به مهارت و خوش ذوقی اهالی این منطقه با فرهنگ بومی مردم در آمیخته و در چادر‌های محلی با غذا و نان محلی از زائران پذیرایی می‌کنند که ایده بسیار جالب و قابل تقدیری است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.