سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کلاس‌های درس دانش آموزان به صورت حضوری برگزار می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: آموزش تمامی مقاطع تحصیلی دانش آموزان در سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۲ به صورت کاملاً حضوری خواهد بود.

سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: این روز‌ها وقتی در شهر قدم می‌زنیم، پس از دو سال کرونایی، حس و حال بازگشایی مدرسه در بین خانواده‌ها دیده می‌شود و از اول تابستان نشست‌هایی با مدیران آموزشی در سراسر استان داشتیم و امکانات فضای آموزشی و حتی ساختار‌های بهداشتی مدارس را رصد و مشکلات مدارس را برطرف می‌کردیم تا دانش آموزان، اول مهر به مدارس وارد شوند.

وی افزود: در حال حاضر همه مدارس ما در شهر‌ها و روستا‌ها آماده پذیرایی از دانش آموزان هستند و امیدواریم مهر موثری را برای دانش آموزان رقم بزنیم.

سیاهکالی مرادی خاطرنشان کرد: بیش از ۹۷ درصد از ثبت نام دانش آموزان در سامانه سیدا و همچنین ساماندهی معلمان برای حضور در مدارس انجام شده است.

وی افزود: سامانه شاد تعطیل نیست و برحسب ضرورت، برخی از آموزش‌ها در بستر شبکه شاد ادامه دارد و شبکه آموزش صداوسیما هم به صورت موازی، آموزش دانش آموزان را بر عهده دارد، اما مبنای ما، برگزاری آموزش‌ها به صورت حضوری خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اضافه کرد: با توجه به حضوری برگزار شدن کلاس ها، کلاس‌های بالای ۲۰ دانش آموز باید تهویه مناسب داشته باشد که بخشی از مدارس استان هنوز به این سیستم‌ها مجهز نشده اند، اما اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده برای پیشگیری از ابتلای دانش آموزان به بیماری کرونا، در اختیار مدارس قرار گرفته شده است.

وی افزود: ۱۰۰ درصد معلمان دوز اول و دوم واکسن کرونا و ۹۰ درصد دوز سوم را تزریق کرده اند و دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال هم ۹۰ درصد دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

سیاهکالی مرادی تأکید کرد: اگر دوز سوم واکسن کرونا برای دانش آموزان اجباری شود، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان، دوز سوم واکسن به دانش آموزان تزریق می‌شود.

وی افزود: در کنار تزریق واکسن کرونا از دانش آموزان انتظار داریم شیوه نامه‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک در کلاس‌های درس را فراموش نکنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بیان کرد: مراسم آغاز سال تحصیلی، امسال در راستای حفظ عدالت آموزشی در یکی از مدارس محله راه آهن قزوین با حضور مسئولان استان برگزار می‌شود.

وی افزود: امسال بیش از هزار معلم جدید به آموزش و پرورش استان اضافه شدند و در کنار آن با همکاری وزارت آموزش و پرورش، معلمان بازنشسته می‌توانند دوباره مشغول به کار شوند و در هفته ۲۴ ساعت تدرس کنند.

سیاهکالی مرادی گفت: در شهرستان البرز و شهر محمدیه به ویژه در شهر الوند، با کمبود فضای آموزشی به ویژه هنرستان روبه رو هستیم که امیدواریم این مشکل حل و فصل شود و خوشبختانه سرانه فضای آموزشی در مهرگان هم بهبود یافته است.

وی افزود: با توجه به اضافه شدن اتباع افغانستانی به نقاط حاشیه‌ای قزوین، یک مدرسه توسط کمیسیاریای عالی سازمان ملل ساخته شده و یک مدرسه دیگر هم در دست احداث است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: ۲۶ واحد آموزشی استان با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی نیازمند ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار هستند که به دستور استاندار، این اعتبار تخصیص یافته و تا هفته اول مهر به بهره برداری می‌رسند.

وی افزود: تمامی کتب دانش آموزان مقاطع ابتدایی در استان توزیع شده و کتاب‌های دانش آموزان متوسطه اول و دوم و هنرستان‌ها هم در دست توزیع است.

سیاهکالی مرادی تصریح کرد: با تلاش سایر دستگاه‌های اجرایی میزان دانش آموزان بازمانده از تحصیل در استان از جمله اتباع خارجی به شدت کاهش پیدا کرده است و استان قزوین در این زمینه، شایسته قدردانی شناخته شد.

وی افزود: نظام رتبه بندی معلمان در حال انجام و تا ۲۵ شهریور تمدید شده است و در استان قزوین بیش از ۸۶ درصد از همکاران آموزش و پرورش، مدارک خود را بارگذاری کرده اند و تلاش می‌کنیم تا با همکاری مدیران مدارس، تمامی معلمان استان به حقوقشان برسند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین تأکید کرد: ۱۰ مدرسه روستایی کانکسی در استان داشتیم که با تلاش مجمع خیران استان، این مدارس به زودی جایگزین می‌شوند.

وی افزود: ۸ میلیارد تومان تجهیزات برای هنرستان‌های استان خریداری و بین آن‌ها توزیع شده است و در حال حاضر تعداد قابل توجهی لپ تاپ، تبلت و دستگاه کپی برای تجهیز مدارس مناطق محروم خریداری شده و بین آن‌ها توزیع می‌شود.

سیاهکالی مرادی بیان کرد: نظارت دقیق، جامع و کاملی بر مدارس غیرانتفاعی وجود دارد و باید شهریه مصوب هر مدرسه، در معرض دید خانواده‌ها قرار گیرد و هیچ مدرسه‌ای حق ندارد از مبلغ تعیین شده، بیشتر دریافت کند.

وی افزود: میانگین هزینه مدارس غیرانتفاعی استان ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان، متوسطه اول ۸ میلیون ۸۰۰ هزار تومان و متوسطه دوم ۱۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: ثبت نام مقطع پیش دبستانی اجباری نیست، ولی الزامی است و سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک بر اساس دستور رهبر انقلاب تشکیل شده است و به همین تناسب در تمامی مناطق، کارشناسان این حوزه، حضور می‌یابند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.