سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طبخ روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در آشپزخانه الغدیر نجف + تصاویر

آشپزخانه الغدیر نجف اشرف با ۲۱ آشپز ایرانی ‌روزانه ۲۰ هزار پرس غذا برای زائران اربعین آماده و توزیع می‌کند.

فوداجی مدیر آشپزخانه الغدیر نجف اشرف گزارشی از نحوه خدمت‌رسانی این آشپزخانه به زائران اربعین ارائه کرد و گفت: توانایی طبخ و توزیع روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در این آشپزخانه وجود دارد و در این ایام با توجه به حضور جمعیت پرشمار زائران، روزانه همین تعداد را طبخ می‌کنیم.

مدیر ایرانی آشپزخانه الغدیر نجف اشرف هزینه مواد اولیه به جهت طبخ و توزیع در ایام اربعین حسینی از سوی عتبه و خیرین تامین می‌شود و در آشپزخانه سازمان حج وزیارت و با نیرو‌های این سازمان به صورت شبانه روزی طبخ و توزیع می‌شود.

همچنین سید‌صادق حسینی رئیس سازمان حج و زیارت از آشپزخانه الغدیر نجف اشرف بازدید و از تلاش‌های دست‌اندرکاران در این آشپزخانه قدردانی کرد.

او در این بازدید به استماع صحبت‌های دست‌اندرکاران آشپزخانه پرداخت و در جریان روند فرایند طبخ و توزیع قرار گرفت و توصیه‌هایی را در خصوص بهبود روند خدمت‌رسانی ارائه کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.