فوداجی مدیر آشپزخانه الغدیر نجف اشرف گزارشی از نحوه خدمترسانی این آشپزخانه به زائران اربعین ارائه کرد و گفت: توانایی طبخ و توزیع روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در این آشپزخانه وجود دارد و در این ایام با توجه به حضور جمعیت پرشمار زائران، روزانه همین تعداد را طبخ میکنیم.
مدیر ایرانی آشپزخانه الغدیر نجف اشرف هزینه مواد اولیه به جهت طبخ و توزیع در ایام اربعین حسینی از سوی عتبه و خیرین تامین میشود و در آشپزخانه سازمان حج وزیارت و با نیروهای این سازمان به صورت شبانه روزی طبخ و توزیع میشود.
همچنین سیدصادق حسینی رئیس سازمان حج و زیارت از آشپزخانه الغدیر نجف اشرف بازدید و از تلاشهای دستاندرکاران در این آشپزخانه قدردانی کرد.
او در این بازدید به استماع صحبتهای دستاندرکاران آشپزخانه پرداخت و در جریان روند فرایند طبخ و توزیع قرار گرفت و توصیههایی را در خصوص بهبود روند خدمترسانی ارائه کرد.