سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عملکرد ضعیف تیم بنا در بلگراد/ ایران در غیاب روسیه هم به سکو نرسید!

تیم ملی کشتی فرنگی ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۲ صربستان شانس رسیدن به عناوین اول تا سوم را دست داد.

تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان سال گذشته در رقابت‌های جهانی اسلو با کسب ۴ مدال طلا و ۲ مدال برنز به عنوان نایب قهرمانی رسید اما امسال حتی شانس سوم شدن را هم ندارد.

با توجه به غیبت روسیه و بلاروس، همه کارشناسان و حتی خود کادر فنی و متولیان فدراسیون کشتی، ایران را بخت نخست قهرمانی می‌دانستند، اتفاقی که نه تنها رخ نداد بلکه با عملکرد ضعیف شاگردان بنا به یک ناکامی بزرگ تبدیل شد.

تمام فرنگی کاران و کادر فنی پیش از اعزام به رقابت های جهانی ۲۰۲۲ در صربستان، بر این موضوع تاکید داشتند که در اردوهای تیم ملی همه چیز عالی بوده، امکانات خوبی به لحاظ تغذیه و اسکان از سوی فدراسیون فراهم شده، تمرینات بسیار خوب، منسجم، منظم و با برنامه ای را دنبال کردیم و آماده کسب بهترین نتیجه در بلگراد هستیم اما در عمل آن طور که انتظار می‌رفت خبری از برنامه و جنگندگی برای پیروزی نبود و با مشکلات فنی و عدم تاکتیک مناسب، فرنگی کاران یکی پس از دیگری از رسیدن به مدال ناکام ماندند.

در پایان مسابقات ۸ وزن فرنگی تیم صربستان با ۱۱۰ امتیاز در جایگاه نخست قرار دارد، آذربایجان با ۱۰۰ امتیاز دوم است و تیم‌های ترکیه با ۹۲ امتیاز، گرجستان با ۶۶ امتیاز و ایران با ۶۱ امتیاز در جایگاه‌های سوم تا پنجم قرار دارند.

در رقابت‌های ۴ وزن نخست تیم ایران صاحب مدال نشد، در ۴ وزن دوم با دو مدال نقره و برنز محمدرضا گرایی و محمدهادی ساروی، کار به پایان رسید و در دو وزن پایانی نیز یک نماینده در فینال داریم، یعنی از ۱۰ وزن فقط صاحب ۳ مدال شدیم.

نکته مهم اینکه هنوز به مدال طلا نرسیدیم و با توجه به دیدار فینال امین میرزازاده در وزن ۱۳۰ کیلوگرم مقابل رضا کایالپ فرنگی کار مطرح و عنواندار ترک رسیدن به مدال خوشرنگ طلا کار بسیار سختی خواهد بود و این در حالی است که صربستان با ۶ کشتی‌گیر در ۱۰ وزن صاحب ۴ مدال طلا در اوزان ۵۵، ۶۰، ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم شده است.

رده بندی نفرات برتر ۸ وزن مسابقات جهانی کشتی فرنگی به شرح زیر است:

۵۵ کیلوگرم: ۱- الدانیز عزیزلی (آذربایجان) ۲- نوگزاری تسورتسومیا (گرجستان) ۳- جسوربک اورتیبکوف (ازبکستان) و یو شیوتانی (ژاپن) ... ۸- پویا دادمرز (ایران)

۶۳ کیلوگرم: ۱- سباستین ناد (صربستان) ۲- لری ابولادزه (گرجستان) ۳- طالح ممدوف (آذربایجان) و ارباتو تیو (چین) ۵- علیرضا نجاتی (ایران)

۶۷ کیلوگرم: ۱ – ماته نمس (صربستان) ۲- محمدرضا گرایی (ایران) ۳- امانتور اسماعیل اف (قرقیزستان) و حسرت جعفراف (آذربایجان)

۷۲ کیلوگرم: ۱- علی ارسلان (صربستان) ۲- یولوی گنی زاده (آذربایجان) ۳- سلجوک کان (ترکیه) و آندری کولیک (اوکراین) ... ۱۹- محمدرضا مختاری (ایران)

۷۷ کیلوگرم: ۱- آکژول محموداف (قرقیزستان) ۲- زولتان لوای (مجارستان) ۳- مالخاز آمویان (ارمنستان) و یونس امره باشار (ترکیه) ... ۱۶- محمدعلی گرایی (ایران)

۸۲ کیلوگرم: ۱- برهان آکبوداک (ترکیه) ۲- جالگاسبای بردیموراتوف (ازبکستان) ۳- تاماس لوای (مجارستان) و یاروسلاو فیلچاکوف (اوکراین) ... ۱۲- پژمان پشتام (ایران)

۸۷ کیلوگرم: ۱- زورابی داتوناشویل (صربستان) ۲- تورپان بیسلطانوف (دانمارک) ۳- علی جنگیز (ترکیه) و داوید لوسونزی (مجارستان) ۵- ناصر علیزاده (ایران)

۹۷ کیلوگرم: ۱- آرتور الکسانیان (ارمنستان) ۲- کیریل میلوف (بلغارستان) ۳- محمدهادی ساروی (ایران) و عاریف نیفتولایف (آذربایجان)

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
آرش
۲۲:۵۰ ۲۲ شهريور ۱۴۰۱
هیچ اشکالی ندارد ماهیت ورزش برد یا باخته
مگه دوسال گذشته این همه خوب درخشیدن چه گلی به سرشون زدن ایشالا جهانی و المپیک آینده