سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

محقق دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

داروی بهبود سندروم متابولیک در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بومی سازی شد

محقق دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: داروی بهبود سندروم متابولیک توسط محققان جوان مستقر در پارک فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بومی سازی شد.

دکتر کامران شورگشتی محقق دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بومی سازی داروی بهبود سندروم متابولیک توسط محققان جوان مستقر در پارک فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد.

وی افزود: این داروی گیاهی بهبود سندروم متابولیک با نام تجاری گلوکوبر ۳۰۰، بر پایه عصاره ساقه و ریشه زرشک تهیه شده است و بیشترین کاربرد آن در بهبود علایم سندرم متابولیک (کمک به کاهش قند خون و هایپر لیپیدمی در بیماران مبتلا به سندروم متابولیک) است.

این محقق دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: این فرآورده حاوی عصاره‌ی تغلیظ شده‌ی ریشه و ساقه‌ی زرشک است و با داشتن مواد موثره‌ی ترکیبات آلکالوییدی متعدد از جمله بربرین، از طریق مکانیسم‌های مختلف می‌تواند به طور موثری باعث بهبود علایم سندرم متابولیک شود.

وی شرکت‎های پخش دارو، داروخانه‌ها، پزشکان متخصص، بیماران مبتلا به سندرم متابولیک، دیابتیک و افراد با چربی خون بالا را از جمله مصرف‌کنندگان نهایی این محصول عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت فضل دارو خیام خراسان با اشاره به دریافت تسهیلات تولید صنعتی از صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن و تامین بخشی از هزینه‌های تولید تصریح کرد: از تسهیلات تولید صنعتی صندوق سلامت ثامن برای اجرای پروژه گلوکوبر۳۰۰ استفاده کردیم و با کمک این تسهیلات موفق به بومی سازی داروی بهبود سندروم متابولیک شدیم.

گفتنی است؛ صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن از صندوق‌های غیردولتی پژوهش و فناوری است که با اعطای تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی از صاحبان ایده و کارآفرینان حمایت می‌کند تا محققان بتوانند ایده خود را به تولید انبوه رسانده و به بازار عرضه کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.