سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیلان تنها تولید کننده پاچ باقلا در کشور

پیش بینی شده کشاورزان گیلانی پاییز امسال ۲۹ هزار تن پاچ باقلا برداشت کنند.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان به آغاز کشت پاییزه پاچ باقلا در گیلان خبر داد و گفت: پیش بینی شده کشاورزان گیلانی امسال با برداشت ۲۹ هزار تن پیله‌تر باقلا ۷۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کنند.

 

ابراهیم اکبرزاده با اشاره به اینکه کشت پاچ باقلا نقش مهمی در تامین پروتئین گیاهی، اصلاح و تثبیت ازت خاک دارد افزود: ۷ هزار و ۲۵۰ هکتار از مزارع گیلان به کشت دوم اختصاص دارد.

 

همه ساله کشاورزان گیلانی پس از برداشت برنج در گیلان به کشت دوم روی می‌آورند.

 

پاچ باقلا در فصل بهار و پاییز در گیلان کشت می‌شود.

 

برداشت پاچ باقلا از نیمه مهرماه در گیلان آغاز می‌شود.

 

مناطق عمده تولید این محصول شهرستان‌های رشت، تالش، آستانه اشرفیه و ماسال است.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.