سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش کیفیت چربی شیر با استفاده از کنجاله زیتون

کارشناس ارشد تغذیه گفت: کنجاله زیتون به دلیل داشتن اسید‌های چرب اشباع نشده عملکرد هضم غذای دام را راحت‌تر و بهتر میکند.

جلال علی آبادی کارشناس ارشد تغذیه گفت: کنجاله زیتون انرژی و فیبر ارزان قیمت را در خوراک دام فراهم می‌کند و از این رو برای بهبود کیفیت چربی در محصولات دامی استفاده میشود.

او افزود: کنجاله زیتون را در جیره غذایی دام به میزان ۳۰ تا ۵۰ درصد در دام‌های شیری و گوشتی می‌توان استفاده کرد که باعث بهبود کیفیت چربی شیر میشود.

مدیر عامل شرکت فراز گستر ادامه داد: کنجاله زیتون به علت دارا بودن رطوبت پایین ماندگاری بالایی دارد و می‌تواند جایگزین ذرت، جو و یونجه در جیره غذایی دام شود و با توجه به خوش خوراک بودن غذای لذت بخشی برای دام و طیور است.

علی‌آبادی بیان کرد: قیمت مناسب، ارزش غذایی بالا و ماندگاری طولانی برگ برنده استفاده از کنجاله زیتون در خوراک دام است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۳۲ ۲۲ شهريور ۱۴۰۱
برای خرید این محصول با کیفیت میتونید با شرکت فراز گستر تماس بگیرید
09333737623

05136514734