کاظم حاجی پور اظهار داشت: سرمایه گذارانی که قصد راه اندازی واحدهایی مانند تولید رنگ دانه ، روغن گردو ، اسانس ، داروهای خوراکی و موضعی از پوست گردو دارند می توانند برای دریافت وام به صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد مراجعه کنند.
وی با اشاره به وجود هشت هزار باغ گردو که سالیانه ۱۵هزارتن از این محصول در استان تولید می شود و نبودن واحدهای فرآوری در کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: ایجاد چنین زیرساخت هایی برای بهره وری اقتصادی ضرورت دارد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد می گوید: تحقق راه اندازی واحدهای فرآوری گردو ضمن افزایش درآمد بهره برداران بستر فرصت های شغلی جدید را نیز فراهم می کند.
حاجی پور گفت: به منظور تبلیغ و اطلاع رسانی برای جذب سرمایه گذار فرآوری گردو نخستین رویداد استارتاپی گردو از پوست تا مغز در استان برگزار می شود.
او عنوان کرد: این آیین فردا دوشنبه بیست و یکم شهریور با حضور کارشناسان و باغداران محصول گردو در باغ شمرون برگزار می شود.
حاجی پور ابراز داشت: صندوق کارآفرینی امید با پرداخت وام های ارزان قیمت در بخش های مختلف چون صنایع دستی، گردشگری، کشاورزی و خدمات برای ایجاد فرصت های شغلی جدید تلاش می کند.
او گفت:حمایت از زنان سرپرست خانوار حاشیه شهر در قالب صندوق های خرد محلی ، انعقاد تفاهم نامه با امور بانوان استانداری جهت حمایت از زنان سرپرست خانوار ، اجرای طرح روستای بدون بیکار در روستاهای مستعد مانند پراشکفت ،میمند ، شیتاب ، مارین ، اسلام آباد ، دلی و پس رش ، همایش صندوق های خرد محلی و طرح اجرای برنامه کارافرین شو با حمایت فرمانداری شهرستان لنده از فعالیت های انجام شده صندوق کارآفرینی امید در دولت سیزدهم به منظور رونق کسب و کارهای کوچک است.