سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ناظران آمریکایی:

مرگ ملکه مارپیچ نزولی انگلیس را در عرصه جهانی عمیق‌تر می‌کند

روزنامه گاردین در مطلبی به واکنش رسانه‌ها و کارشناسان آمریکایی به موضوع انگلیس پسا برگزیت و پسا الیزابت پرداخت.

روزنامه انگلیسی گاردین امروز شنبه در مطلبی به واکنش ناظران و رسانه‌های آمریکایی به مسئله مرگ الیزابت دوم پرداخت و نوشت: دیدگاه غالب آمریکا از انگلیس پسا برگزیت و پسا الیزابت، اساسا کشوری است که نفوذش در حال کاهش است و در نتیجه بحران‌های عمدتا خودساخته، در معرض خطر غرق شدن در صحنه جهانی قرار دارد.

مایا جاسانوف استاد تاریخ در دانشگاه هاروارد با اشاره به مبارزه انگلیسی‌ها با استقلال کنیا، مالایا و قبرس در دهه ۵۰ میلادی معتقد است که انگلیسی‌ها همچنان به ترک مستعمرات علاقه ندارند. او روح امپراتوری را می‌بیند که بر روی خوشه‌ای از بحران‌های ملی کنونی انگلیس آویزان است.

ایشان ثارور، ستون نویس واشنگتن پست، الیزابت دوم را مقامی توصیف می‌کند که از شرایط جنگ جهانی دوم سوءاستفاده کرد. به عقیده او، انگلیس در حال حاضر علاوه بر اینکه امپراتوری خود را از دست داده بلکه موقعیتی در اتحادیه اروپا نیز ندارد و با پایان دوره الیزابت موقعیت جهانی آن رو به افول است.

فرانک لونتز تحلیلگر سیاست انگلیس نیز این کشور را در موقعیت حساسی از نظر سیاسی و اقتصادی و حتی عمومی توصیف می‌کند و خطر از بین رفتن اتحاد در این کشور را پیش بینی می‌کند.

به باور گاردین با مرگ الیزابت دوم روایت رسانه‌های آمریکایی از انگلیس که پیش از این بر بحران‌های سیاسی دولت بوریس جانسون، بحران اقتصادی و انرژی متمرکز بود، شامل مسئله افول و کاهش نفوذ آن در جهان نیز خواهد بود.

به باور کارشناسان باقی ماندن انگلیس در مسیر افول، ضربات دیگری را به این کشور ازجمله مسئله استقلال اسکاتلند وارد خواهد کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.