حسین عبادتی گفت: امسال تصمیم گرفتیم در راستای وحدت دانش آموزان کشورهای اسلامی موکب فرزندان حاج قاسم را راه بیاندازیم و در این موکب هماهنگ کنندهی انجام خدمات برای تمامی دانش آموزان در مراسم اربعین هستیم. دانش آموزان که در موکب حضور دارند بستههایی در اختیار آنها قرار خواهد گرفت و این به عنوان خادمان سیار اربعین حسینی فعالیت خواهند داشت ؛ البته در موکب هم برنامههایی برای کاروانهای دانش آموزی که در این مسیر حضور خواهد داشت بر قرار خواهیم کرد.
او گفت: امیدواریم بتوانیم از ظرفیت اربعین حسینی برای سازماندهی چنین حرکتهایی در سازمان دانش آموزی استفاده کنیم. این فرصت را داریم که جریانهای دانش آموزی را در فرصت اربعین افزایش دهیم.
او ادامه داد: در شهر مرزی نیز موکبهایی مستقر کردیم، که البته توجه اصلی ما زائرین دانش آموز هستند و در تمام کشور نیز دفاتر سازمان دانش آموزی برای کمک به تمامی زائران نیز خدمات خود را حتما ارائه خواهند داد.
عبادتی گفت: ما در خارج از مرز ایران مستقر هستیم و زوار از کشورهای متفاوتی شرکت میکنند و نمیتوانیم پیش بینی دقیقی از جمعیت دانش آموزان در این مسیر داشته باشیم، اما فکر میکنم حداقل ۲ تا ۳ میلیون دانش آموز در این مسیر حضور خواهند داشت.
عبادتی گفت: ما نمیتوانیم سازمان دانش آموزی را به عنوان مجموعه صرفا برای اوقات فراقت بدانیم. اگر به دنبال مهارت افزایی دانش آموزان هستیم باید از حضور چنین سازمانی استفاده کنیم. موکب فرزندان حاج قاسم امسال برای اولین بار تشکیل شد.
او ادامه داد: مربیان ما که سالها تجربه حضور در کاروانهای زیارتی را داشتهاند در موکب حضور دارند و فعالیت تسعیل گری خواهند داشت؛ این موکبها همین امروز در عمود یک افتتاح میشود و امیدواریم در سالهای آینده با شرایط بهتری بتوانیم مقدمات شرایط این موکبها را فراهم کنیم.
عبادتی درباره برنامههای تابستانی سازمان دانش آموزی گفت: امسال برای اولین بار توانستیم اردوهای قطبی را در کشور اجرایی کنیم و در این مدت ۵ اردوگاه را به اردوگاههای کشور اضافه کردیم.
او ادامه داد: بحث سواد فضای مجازی امسال در اردوهای خود به بچهها آموزش دادیم، مهارتهای زیست در طبیعت و زیست در شرایط سخت و تعداد زیاد برنامه دیگر در این مدت تابستان داشتیم و بچهها در این اردوها یاد میگیرند که در شرایط ویژه چه اقداماتی انجام دهند.
او گفت: اعتقاد داریم که هر دانش آموز برخوردار به اشتراک گذارنده داشتههای خود با یک دانش آموز دیگر باشد و این کار که به عنوان جهاد مواسات از آن یاد میشود میتواند در داخل مدارس اجرایی شود. البته قرار شد که در سازمان دانش آموزی با قرارگاه عدالت تربیتی نیز همکاری نزدیکی شکل گیرد.
قائم مقام سازمان دانش آموزی گفت: ارتباطات و جلسات خوبی برای بر پایی این موکب با بسیج دانش آموزی و سایر سازمانهای دانش آموزی داشتیم و همراهی بسیار خوبی در این مسیر وجود دارد.
او افزود: ما افتخار میکنیم که اسم حاج قاسم بر روی این موکب است، اما باید سیره این بزرگواران را بشناسیم و عملی کنیم. ما در جا انداختن روحیه ایثار گری بدون توقع و تظاهر کم کاری کرده ایم و در این زمینه جای کار داریم.
عبادتی در پایان گفت: امسال برای اولین فعالیتهای تابستانی ویژه دانش آموزان مدارس استثنایی اجرایی کردیمو همچنین توانستیم برنامههای تابستانی را حتی برای دانش آموزان عشایری هم عملی کنیم.
او گفت: با توجه به شرایط سخت آیین نامههای ارویی برکزاری۱۰ اردو حضور بیش از ۲۰۰۰ دانش آموز در این اتفاق کار مهمی بود. با آغاز سال تحصیلی از فعالیتهای جدید خود نیز رونمایی خواهیم کرد.