افشین بهمران مهربان، مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: دانشگاه های کشور در انتقال علوم دچار برخی مشکلات هستند و در استان ها برای به روز کردن تجهیزات فنی و سیستم بودجه کافی ندارند.
او افزود: سیستم های مانیتوری تهیه کرده ایم و در حوزه ربات هم فعالیت هایی انجام داده ایم تا بتوانیم در همین شرکت های دانش بنیان خدمات آموزشی مهارتی به دانشجویان ارائه دهیم و برای آن ها مدرک هم صادر می کنیم.
مهربان تصریح کرد: در گذشته فقط ربات در حوزه شرکت های خودروسازی تاثیر داشت و دانشجویان هم برای فعالیت و یادگیری محدود به همین مراکز میشدند و صنایع کوچک هنوز به ربات و استفاده از ربات های صنعتی روی نیاورده بودند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان افزود: یکی از معروف ترین برند های اروپایی که بیشترین استفاده را داشت، در ایران نصب کردیم تا بتوانیم به عنوان آموزش برای دانشجویان در نظر بگیریم و تجهیزات الکترونیکی که قبلا آسیب دیده اند و هم اکنون تعمیر شده اند را مجدد آزمایش کنیم و این امکان به راحتی در ایران فراهم شده است.
او گفت: برای آموزش های مهارتی سعی کرده ایم که با دانشگاه های کشور تعامل داشته باشیم. دانشگاه های ایرانی مدرک محور هستند اما در خارج مهارت مهم است.