سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاثیر آلودگی هوا بر تغییر میکروبیوم روده نوزادان

در تحقیقاتی جدید مشخص شد که میزان آلودگی هوا بر میکروبیوم روده نوزادان تاثیر می‌گذارد و خطر ابتلا به آلرژی، چاقی، دیابت و مشکلات رشد مغز را افزایش می‌دهد.

 محققان گفته اند مطالعه جدید آن‌ها اولین مطالعه‌ای است که ارتباط بین آلاینده‌های استنشاقی ناشی از ترافیک، آتش سوزی‌های جنگلی، صنعت و سایر منابع را با تغییرات در باکتری‌های روده نوزادان موسوم به میکروبیوم نشان می‌دهد.

«تانیا آلدریت»، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه کلرادو، گفت: «این مطالعه نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا، حتی در دوران نوزادی، ممکن است میکروبیوم‌های روده را تغییر دهد و پیامد‌های مهمی برای رشد و نمو داشته باشد.»

تیم تحقیق در این مطالعه، از توالی ژنتیکی برای تجزیه و تحلیل نمونه‌های مدفوع ۱۰۳ نوزاد استفاده کرد.

محققان همچنین از آدرس‌های خیابان و داده‌های کیفیت هوای دولت فدرال ایالات متحده برای تخمین قرار گرفتن نوزادان در معرض آلاینده‌های ذرات ریز PM ۲.۵ و PM ۱۰ و دی اکسید نیتروژن، گازی که عمدتاً از خودرو‌ها ساطع می‌شود، استفاده کردند.

نوزادانی که در معرض میزان بالاتری از آلودگی هوا بودند، باکتری‌های بیشتری در روده خود داشتند که با التهاب مرتبط بود، و خطر ابتلاء به بیماری را افزایش می‌داد.

به گفته محققان، نوزادان با باکتری‌های کمی در روده متولد می‌شوند. باکتری‌های که بر اشتها، حساسیت به انسولین، ایمنی، خلق و خو، تفکر و حتی بیماری‌های مزمن تأثیر می‌گذارند، می‌توانند در چند سال اول زندگی ایجاد شوند و تحت تأثیر محیط قرار می‌گیرند.

محققان دریافتند نوزادانی که بیشترین قرارگیری در معرض PM ۲.۵ را داشتند، ۶۰ درصد کمتر دارای یک باکتری مفید به نام فاسکولارکتوباکتریوم بودند. این باکتری برای کاهش التهاب، حمایت از سلامت دستگاه گوارش و کمک به رشد مغز شناخته شده است.

در همین حال، نوزادانی که بیشترین قرارگیری در معرض PM ۱۰ را داشتند، ۸۵ درصد بیشتر دارای میکروارگانیسم Dialister بودند. این باکتری با التهاب مرتبط است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.