سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کردستان قابلیت‌های فراوانی در حوزه گردشگری غذا دارد

مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت:استان کردستان با داشتن توانمندی‌های فراوان در حوزه‌های مختلف گردشگری، در گردشگری غذا نیز دارای پتانسیل‌ها فراوانی است.

یعقوب گویلیان در خصوص کارگاه آموزشی غذا‌های بومی و محلی استان که در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: از آنجایی که کردستان، استانی با ظرفیت بالای گردشگری است برگزاری دوره‌های آموزشی می‌تواند در رشد و توسعه این صنعت و معرفی جاذبه‌ها و قابلیت‌های استان بسیار مفید باشد.

مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، با بیان اینکه غذا به‌عنوان یک جاذبه گردشگری در دنیا شناخته شده است، افزود: گردشگران علاوه بر دیدن آثار تاریخی، فرهنگی و طبیعی، آشنایی با خوراک و غذای محلی آن منطقه را نیز در برنامه سفر می‌گنجانند.

او عنوان کرد: تنوع غذایی به‌نوعی نشان‌دهنده فرهنگ غنی و بازتابی از شرایط جغرافیایی، فرهنگی، سلیقه و ذائقه مردم یک منطقه است.

گویلیان در ادامه هدف از برگزاری این دوره آموزشی را تنوع‌بخشی به جاذبه‌های گردشگری و معرفی غذا‌های بومی‌محلی کردستان بیان کرد وگفت: فعالان بخش خصوصی و به‌ویژه اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سنتی استان علاوه بر جذب گردشگر می‌توانند نقش موثری در معرفی آداب و رسوم و فرهنگ غنی منطقه داشته باشند.

مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان یادآور شد: باید شرایطی برای گردشگران فراهم شود که در کنار اقامت، از نماد‌های فرهنگی و طبیعی منطقه بازدید و از نزدیک با آداب و رسوم و آیین‌های محلی آمیخته شده با خوراک و نوشیدنی استان آشنا شوند.

او اظهار کرد: در این دوره آموزشی یک‌روزه که با شرکت ۵۵ نفر از مدیران و پرسنل اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سنتی در محل مجتمع گردشگری و اقامتی شاسوار سنندج برگزار شد، ۱۰ نوع غذا، پیش غذا و دسر منطقه از جمله شیرپه‌ره‌شت، آش قلیه، خروته، یه‌ک‌ئاوه، حه‌لوای گوله‌زه‌رد، خورشت قه‌یسی، کوفته و ناوتاوائی، شه‌ربه‌ت ونه‌ته‌ق و گول پونه و... توسط منیره امجدیان کارشناس و داور بین‌المللی غذا‌های بومی محلی، غذا‌های ملل و گیاهی آموزش داده شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.