طاهری در نشست با فعالان صنعت نساجی استان با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته به همت اتاق بازرگانی زنجان از واحدهای تولیدی صادراتی صنعت نساجی استان، گفت: در صنعت نساجی رتبه دوم کشور را داریم که نشان از ظرفیت بالای این صنعت در زنجان است.
او بابیان اینکه ۸ درصد کل صنعت استان در حوزه نساجی قرار گرفته و اشتغال بالایی را به خود اختصاص داده است، افزود: این صنعت با ظرفیت بسیار خوبی که در خود دارد میتواند با شکوفا شدن، شاخص اشتغال را نیز افزایش دهد.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در استان زنجان رویکرد جدیدی آغاز شده و آموزشها در حال حرکت به سمت مهارتورزی و آموزش آن است، گفت: بر همین اساس در چند بخش با سازمانها و دستگاههایی، چون آموزش فنی و حرفهای، آموزش و پرورش و دانشگاههای استان برنامههایی در زمینه ایجاد آموزشهای مهارتمحور صورت خواهد گرفت.
طاهری با بیان اینکه در راستای بهبود صنعت نساجی در استان زنجان و در کشور گام برداشته و در راستای تسهیل زمینه فعالیت فعالان در این بخش موارد را در مجلس پیگیری خواهیم کرد، ادامه داد: در چارچوب قانون هر آنچه در توان باشد را برای بهبود و توسعه این صنعت و اقتصاد کشور به کار خواهیم گرفت.
این نماینده مجلس از پیگیری کاهش تعرفه واردات ماشینآلات صنایع نساجی از ۵ درصد به یک درصد خبر داد و افزود: ما در مجلس حمایت از تولید را وظیفه خود میدانیم.
طاهری با تأکید بر اینکه پتانسیل استان در حوزه صنعت نساجی بسیار بالا است، گفت: صنعت نساجی از صنایع بزرگ و بسیار خوب استان زنجان است که میتواند اشتغال و توسعه اقتصادی خوبی را ایجاد کند.
او صنعت نساجی را یکی از صنایع پاک برشمرد و افزود: این صنعت به شدت اشتغالزا بوده و ظرفیتهای بالایی در استان دارد که با همکاری و هماهنگی میتواند هر چه بیشتر شکوفا شود.
طاهری با بیان اینکه در بخش نیروی کار ماهر در استان با مشکل مواجه هستیم، افزود: صنعت نساجی میتواند با همکاری دانشگاه، آموزش و پرورش و آموزش فنی و حرفهای، نیروی کار ماهر مورد نیاز خود را آموزش داده و به کار گیرد.