سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فیلمی از مراحل تهیه سمبوسه در کشورهای خارجی را مشاهده می‌کنید.

امروز پنجم سپتامبر، روز جهانی سمبوسه یا همان مثلث‌های خوش طعم و هیجان انگیز است.

تاریخچه تولید این غذای تند و تیز و خوشمزه به قرن دهم میلادی و خاورمیانه بر می‌گردد.

 

 


بیشتر بخوانید


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.