سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ابتلای یک سوم از مردم به عارضه کبد چرب

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: یکی از وظایف سازمان نظام پزشکی ارتقای سطح علمی پزشکان است و اعتماد مردم به پزشکان بزرگترین سرمایه برای ما محسوب می شود.

رئیس زاده گفت: با ارتقای کیفیت، اعتماد مردم به پزشکان بیشتر خواهد شد. زیر بنای حفظ این اعتماد آموزش خواهد بود و اگر علم پزشکان به روز باشد، سبب ارتقای بیشتر کیفیت خواهد شد.

او گفت :دغدغه مهم نظام سلامت کشور، تمایل نداشتن پزشکان عمومی و جراحان عمومی به سمت تحصیل در رشته‌های تخصصی مانند جراحی قلب است. به دلیل نامتناسب بودن نظام پرداخت، بسیاری از آن‌ها تمایلی به گرفتن تخصص ندارند.

رئیس زاده ادامه داد: با افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی مسئله کمبود پزشک حل نمی‌شود، خطر پسرفت در برخی رشته‌های پزشکی وجود دارد و اکنون کسی حاضر نیست جراحی قلب بخواند، رشته‌های ضروری در کشور خالی می‌مانند و باید از کشور‌های دیگر جراح بیاوریم.

وی تاکید کرد: جراح قلب اطفال نداریم و ممکن است چند سال دیگر از خارج بیاوریم و این موضوع ضربه بزرگی به نظام سلامت کشور وارد می‌کند. نیاز به عزم و ارائه راهکار‌های اساسی و کارشناسی در زمینه جبران کمبود پزشک داریم.

موید علویان، رئیس سازمان نظام پزشکی تهران در نشست خبری اولین همایش جامع کبد و گوارش گفت: در این کنگره کارشناسان بیمه نیز شرکت دارند تا در خصوص هزینه های درمان بیماری و تحت پوشش قرار گرفتن بیمه ها به بحث و تبادل نظر پرداخته شود.

به گفته او در این کنگره ها به موضوع تعرفه ها و بحث اخلاق پزشکی پرداخته می شود و امتیاز بازآموزی شرکت در این همایش ۲۰ امتیاز خواهد بود.

او افزود: یکی از اهداف ما آموزش جامعه در زمینه بیماری های مختلف است که در کنار همایش جامع کبد و گوارش منتشر خواهد شد. برای تسریع در قوانین باید کارهای مشترکی در این خصوص با وزارت بهداشت و به خصوص معاونت آموزش انجام شود.

جمالی گفت: خطاها در هنگام عمل و اجرا  وجود دارند. مسئله مهم این است که با شناسایی قصور، پزشک در سریع ترین اقدام، کارهای درمانی را برای رفع قصور انجام دهد.

او گفت: شایع ترین مشکل کبد از نوع کبد چرب غیر الکلی است که چاقی در این خصوص به عنوان ریز فاکتور خطر محسوب می شود. این بیماری قابل پیشگیری است و سبب بروز درگیری اعضای مختلف مانند قلب، مغز و کلیه در بیماران می شود.

او افزود: بیش از یک سوم از مردم چربی کبد دارند و چاقی عامل مهمی در این خصوص است. این بیماری در اطفال دارای اضافه وزن نیز دیده شده است.

رئیس زاده گفت: تبلیغ کالاهای سلامت محور در فضای مجازی، رسانه ملی و سطح شهر باید با مجوز سازمان نظام پزشکی باشد؛ اما این موضوع به خوبی اجرا نشده است.

او افزود: بیمه ها باید تعرفه بخش خصوصی را تحت پوشش قرار دهند و به مردم پرداخت شود تا هزینه های افراد زیاد نشود.

علویان گفت: در حال حاضر میزان شیوع هپاتیت در بین مردم زیر ۱/۴ درصد است. در گلستان و سیستان و بلوچستان میزان شیوع بیماری هپاتیت از متوسط کشور کمی بالاتر است.

او افزود: داروی هپاتیت سی در کشور تولید می شود. شعار ریشه کنی بیماری هپاتیت سی تا سال ۱۴۱۰ نه تنها در ایران بلکه در دنیا تحقق پیدا نمی کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۰۴ ۱۴ شهريور ۱۴۰۱
من الان کبد چرب گرید ۲ دارم در مرحله پیش دیابت هستم وزنم بالاست چربی خون بالا آنزیم کبدی بالا خلاصه هزینه درمان هم بسیار بالاست پس بنابراین سر بزارم بمیرم خیلی بهتره تا فقط اطلاعات گفتاریم درباره کبد و بیماری رو ببرم