انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
خوب شما دهن تو باز میکنن میگن برام ساده بزن ولی اگه از ۴۰۰تومن هم بیشتر باشه خورده زن و بچه ات نشه
میتونی بهش بگی بدون کنجد بهت بده. البته درست میگه ایشون انوز نمیدونه تو ایران زندگی میکنه.رسیدگی کجا بود دلت خوشه.
نون سنگگ ها چقدر کوچک شدن تبریز هم همین طوریه کلا هیچکس جوابگو نیست انقدر زنگ زدین تعزیرات و 124 و این جور شماره ها آخرش یه جواب دادن بهمون گفتن فکر کردین کجا دارین زندگی می کنین اینجا ایرانه همه جاش همینطوریه ول کنین برین به کارتون برسین
نان خوب نانی است که آرد آن از گندم با کیفیت سبوس نگرفته تهیه شود و بیکربنات سدیم(جوش شیرین) و بلانکیت(معروف به جوهر قند) در خمیر آن استفاده نشود و خمیر آن دست کم ۲ ساعت تخمیر شود و در حرارت تنور قهوه ای نشود( سم آکریلامید که سرطان زاست) ملاحظه می کنید که نان های مصرفی ما چنین شرایطی ندارند.
نونوایی ما نون 1000 تونی بخاطر چند دونه کنجد 2000 تومن حساب میکنه