سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چه زمانی لیمو ترش را با نمک مصرف کنیم؟

لیمو میوه‌ای از گروه مرکبات است که می‌تواند بدون مشکل در چارچوب یک رژیم غذایی متنوع و متعادل گنجانده شود و همچنین قادر است مقدار قابل توجهی از مواد مغذی ضروری را تامین کند.

گنجاندن لیمو به همراه نمک در رژیم غذایی، مخصوصا زمانی که به منظور بهبود فرایند ویروسی یا تسهیل هضم مصرف شود، مشکلی ندارد، اما استفاده بیش از حد از این ترکیب ممکن است اثرات منفی بر بدن بگذارد. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد مصرف بیش از حد نمک می‌تواند مقادیر فشار خون را در افراد مستعد به این بیماری تغییر دهد.

تحقیقات نشان می‌دهد که فشار خون تا حدی به عوامل ژنتیکی و همچنین به وجود پتاسیم در رژیم غذایی بستگی دارد که از نظر کنترل این بیماری، دارای خواص آنتاگونیستی با سدیم است؛ بنابراین همیشه توصیه می‌شود که مصرف هر دو عنصر را یکسان کنید تا مشکلی ایجاد نشود. از طرف دیگر، لیمو منبع ویتامین ث است که برای عملکرد صحیح سیستم ایمنی لازم هست. طبق مطالعات منتشر شده، پوست لیمو به پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های عفونی کمک می‌کند، ولی مصرف بیش از حد لیمو در روز نیز می‌تواند بروز برخی از مشکلات کلیوی را افزایش دهد.

چه زمانی لیمو را با نمک مصرف کنیم؟

برای بهره‌مندی از فواید لیموترش با نمک لازم نیست این ترکیب را در ساعت خاصی از روز مصرف کنید. برخی از متخصصان توصیه می‌کنند که اولین مصرف این دارو قبل از صبحانه و با معده خالی است، اما هیچ مدرکی برای تایید این موضوع وجود ندارد.

نکته مهم این است که این دارو به‌موقع در رژیم غذایی گنجانده شده و از آن سوءاستفاده نشود. به هر حال، استراتژی‌های دیگری وجود دارد که از آن‌ها می‌توان برای تعدیل التهاب در محیط داخلی و تقویت عملکرد سیستم ایمنی استفاده کرد. به عنوان مثال، ورزش منظم بدنی و همچنین افزایش استفاده از ماهی‌های چرب در رژیم غذایی معمولی که منجر به تعادل بین امگا ۳و امگا ۶ در محیط داخلی بدن می‌شود.

باید توجه داشت که درمان‌های طبیعی پیشنهاد شده توسط سنت یا دانش عمومی همیشه مثبت نیستند، چون معمولا مبتنی بر تجربیات یا باور‌ها هستند. مثلا وقتی درباره گیاهان دارویی صحبت می‌کنیم، ممکن است در بعضی موارد خطرناک باشند، زیرا گاهی اوقات آن‌ها در سطح فیزیولوژیکی با دارو‌ها تداخل دارند.

قبل از گنجاندن این نوع درمان‌ها در روال، همیشه توصیه می‌شود با یک متخصص تغذیه مشورت کنید. علاوه بر پیشنهاد جایگزین‌هایی که توسط علم پشتیبانی می‌شوند، مکمل‌های خاصی وجود دارند که شواهد لازم را دارند و راهی مطمئن برای بهبود کیفیت الگو یا دستیابی به اثر ارگوژنیک هستند.

لیمو با نمک در صورت مصرف زیاد مضر است

همانطور که مشاهده کردید، مصرف روزانه لیمو با نمک ممکن است برای سلامتی برخی افراد مناسب نباشد. وقتی در مورد افراد بدون سابقه بیماری صحبت می‌کنیم، اثرات منفی ممکن است قابل توجه نباشد، اما در صورت وجود سابقه ابتلا به فشار خون باید بیشتر مراقب باشیم.

توصیه می‌شود که دو قطعه لیمو بیشتر نخورید تا خطر ابتلا به سنگ کلیه افزایش نیابد. در نهایت، باید در نظر داشت که نمک دریا با نمک موجود در غذا‌های فوق فرآوری شده یکسان نیست. نمک دریا، کیفیت خوبی دارد و برای سلامتی لازم است، ولی نمک تصفیه شده تنها برای افزایش طعم محصولات استفاده می‌شود و کیفیت غذایی آن بسیار پایین‌تر است.

منبع : همشهری آنلاین


بیشتر بخوانید


برچسب ها: لیمو ترش ، نمک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.