سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وجود هشت مرکز فعال علمی کاربردی در شهرستان‌های کرمانشاه، اسلام‌آباد غرب و روانسر/اهتمام دانشگاه برای بازگشایی مراکز دولتی تعطیل شده

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه زمانی۲۱ مرکز دولتی فعال داشت، گفت: این دانشگاه هم‌اکنون تنها هشت مرکز فعال با ۱۰۲ رشته محل در شهرستان‌های کرمانشاه، اسلام‌آباد غرب و روانسر دارد.

شفیعی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه گفت : دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه ۲۰ هزار و ۱۵۷ مترمربع فضای آموزشی، رفاهی و اداری و قریب ۸۰۰ نفر مدرس دارد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه با بیان اینکه هم اکنون پنج درصد دانشجویان استان در دانشکاه علمی کاربردی تحصیل می‌کنند که آمار کمی است، گفت: این آمار در کشور هم‌اکنون ۱۴ درصد است و برنامه‌ریزی شده به حدود ۳۰ درصد برسد.

وی با اشاره به مزیت بالای رقابتی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه در مقایسه با دیگر دانشگاه‌های استان، گفت: ۴۱ درصد رشته‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه خاص دانشگاه علمی کاربردی بوده و در هیچ کدام از دانشگاه‌های استان ارائه نمی‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان کرمانشاه در حوزه‌های حمل و نقل، خدمات، گردشگری، صنعت، کشاورزی و...، گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی با ورود در این حوزه‌ها می‌تواند نقش مهمی در رفع معضل بیکاری در استان ایفا کند .

بازگشایی مراکز دولتی تعطیل شده

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از اهتمام این دانشگاه برای بازگشایی مراکز دولتی تعطیل شده در کشور خبر داد.

سلیمان عباسی اظهار کرد: در این خصوص جلساتی نیز در سطح کلان برگزار شده که امیدواریم منجر به احیای مراکز دولتی شود.

عباسی توضیح داد: دانشگاه به دنبال این است که خلا‌های به وجود آمده در اثر تعطیلی مراکز دولتی دانشگاه جامع علمی کاربردی را جبران کند و در حوزه مراکز خصوصی که مخاطب خاص دارند، ورود نخواهد کرد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور سپس با بیان اینکه هم‌اکنون کمتر از ۱۴ درصد دانشجویان کشور در دانشگاه جامع علمی کاربردی تحصیل می‌کنند، گفت: باید به سمتی برویم که این آمار به ۸۵ درصد برسد.

وی با اشاره به سمت و سو گرفتن جامعه به سوی آموزش‌های مهارتی، تصریح کرد: امسال ۵۱ درصد داوطلبان آزمون سراسری انتخاب رشته نکرده‌اند و معلوم نیست از آن ۴۹ درصدی هم که انتخاب رشته کرده‌اند چند درصدشان در نهایت راهی کلاس درس می‌شوند.

عباسی اشاره‌ای هم به رضایتبخش بودن آمار ثبت‌نام داوطلبان برای تحصیل در دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال تحصیلی جدید داشت و گفت: این موضوع نشان از سمت و سو گرفتن جامعه جهت دریافت آموزش‌های مهارتی دارد.

وی با بیان اینکه هم اکنون بر اساس آمار‌ها درصد قابل توجهی از افراد در مشاغلی که با رشته تحصیلی دانشگاهی آن‌ها سنخیتی ندارد مشغول به کار هستند، گفت: باید به سمت مهارت‌آموزی این افراد برویم.

عباسی راه نجات کشور از معضل بیکاری را توسعه آموزش‌های مهارتی برشمرد گفت: در صورت حل معضل اشتغال، مشکلات مرتبط با مسکن و ازدواج نیز رفع خواهد شد.

وی با اشاره اهمیت ورود خیرین به حوزه مهارت‌آموزی، گفت: خیرین با ورود در این حوزه می‌توانند در جهت حل مشکل اشتغال اقدام کنند.

عباسی با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه علمی کاربردی جهت شناسایی نیاز‌های بازار کار، گفت: مراکز علمی کاربردی کشور باید بازار را رصد کرده و با شناسایی مشاغلی که در آینده نزدیک بوجود می‌آیند، در جهت آموزش افراد اقدام کنند.

به گفته عباسی هم اکنون ۵۷۱ مرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی در سراسر کشور فعال است.

وی اشاره‌ای هم به هم مرز بودن استان کرمانشاه با کشور عراق داشت و گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی استان می‌تواند در بعد آموزش بین الملل ورود کرده که منتظر ارائه طرح و ایده در این خصوص از سوی استان هستیم.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور سپس اشاره‌ای هم به تفاهم نامه منعقده دانشگاه جامع علمی کاربردی با ستاد امر به معروف و نهی از منکر داشت و گفت: تلاش خواهیم کرد تا در این حوزه با ارائه آموزش‌های کوتاه‌مدت به نهاد‌های مختلف نگذاریم رخداد‌های ناخوشایندی از قِبَل شیوه نادرست امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اتفاق بیافتد.

وی یادآور شد: در تفاهم نامه‌ای که با ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور منعقد شده، آموزش‌ها باید علاوه بر مقوله عفاف و حجاب در حوزه‌های دیگری مثل تخلفات اداری، اختلاس‌ها و ... ارائه شود .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.