به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ دكتر فروزان صالحي، كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با اشاره به اين كه تنها 65 درصد مردم از گروه شير و لبنيات مصرف مي كنند اظهار داشت: مصرف كافي شير و لبنبات در روز، علاوه بر افزایش رشد و تضمین سلامتی جسمی، موجب ارتقای هوش و قدرت فراگیری افراد می شود و مصرف شیر و لبنیات کم چرب، براي سلامت قلب مفيد است.
وي افزود: مصرف شیر و لبنیات کم چرب، فشار خون را پايين مي آورد و سطح کلسترول را کاهش مي دهند و رژيم غذايي غني از شير و فرآورده هاي لبني، مي تواند خطر پوكي استخوان در سنین سالمندی و یائسگی را كاهش دهد.
دكتر صالحي تصريح كرد: دريافت فرآوردههاي لبني خصوصاً براي سلامتي استخوان ها در دوران كودكي و نوجواني زماني كه استخوان ها درحال ساخته شدن است، بسيار اهمیت دارد.
به گفته كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه، يكي از علت هاي تاخیر رشد در کودکانی که در اين مرحله قرار دارند، کمبود کلسیم است که به علت مصرف کم شیر و لبنیات می باشد. /ح