محمد حنیف سپاهی اظهارداشت: با مشارکت فعال بخش خصوصی و سرمایهگذاری گسترده در این بخش تعداد واحدهای مرغداری سیب و سوران از ٩ واحد در سال ٩٩ هم اکنون به ١٧ واحد و با ظرفیت جوجه ریزی ٣٨۵ هزار قطعه در هردوره رسیده است.
وی تصریح کرد: طی ۲ سال گذشته با سرمایهگذاری افزون بر ۴٢٠ میلیارد ریال، هشت واحد جدید مرغداری به ظرفیت ١٨۵ هزار قطعه جوجه ریزی ساخته و راه اندازی شده و این امر میزان تولید گوشت مرغ در سیب و سوران را از ٢ هزار تن در سال ٩٩ به سه هزار و ٨۵٠ تن افزایش داده است.
مدیر جهاد کشاورزی سیب و سوران تصریح کرد: تلاش مضاعف برای توسعه واحدهای مرغداری و افزایش ضریب خوداتکایی به گوشت مرغ در سیب سوران ادامه دارد بگونهای که در حال حاضر ۲۷واحد مرغداری معادل ۳۷واحد ۲۰هزار قطعه ایی جدید به ظرفیت ۷۴۰هزار قطعه در حال ساخت است .