سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دیدار قاضی زاده هاشمی با آیت الله نوری همدانی

آیت‌ الله نوری همدانی در دیدار با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، بقای اسلام را به برکت جهاد و شهادت دانست.

 آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید روز دوشنبه در دیدار امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بقای دین اسلام و انقلاب با وجود مشکلات زیادی که وجود داشته به برکت جهاد و شهادت انسان‌های وارسته است و این فرهنگ باید همیشه در بین مردم ترویج شود.

او افزود: مسئولان تا جایی که امکان دارد نسبت به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تلاش کنند.

این مرجع تقلید اهمیت جهاد و شهادت را موردتوجه قرار داد و افزود: سلاح اصلی ما در برابر مستکبران و دشمنان آرزوی جهاد و شهادت است.

او بابیان اینکه غلبه خون بر شمشیر یکی از مباحث مهم در اسلام است، ابراز داشت: پیش‌بینی می‌شود در مراسم اربعین امسال ۵۰ میلیون نفر حضورداشته باشند که مصداق دقیقی از غلبه خون بر شمشیر است.

آیت الله نوری همدانی آمادگی برای شهادت را رمز پیروزی انقلاب اسلامی دانست و ادامه داد: در بین اقشار مختلف مردم، تعداد شهدای طلاب بیشتر از اصناف دیگر بوده است.

او با تاکید دوباره بر اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بیان کرد: درحالی‌که مجاهدان ما در آرزوی شهادت زندگی می‌کنند دشمنان ما از مرگ در هراس هستند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.