سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بستری سه بیمار مشکوک به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در بهبهان

موارد مشکوک بستری بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در بیمارستان معین شهرستان به ۳ نفر رسیده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی بهبهان گفت: از زمان دریافت نتیجه قطعی فرد مبتلا شده در بهبهان، جلسات قرارگاه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با حضور مسئولین دانشکده علوم پزشکی بهبهان، بیمارستان‌ها، فرمانداری، نماینده دادستان، اداره دامپزشکی و جهاد کشاورزی به صورت روزانه برگزار شده است.مراقبت از ۳ مورد مشکوک به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در بهبهان

 رمضان احدی ادامه داد: به کادر بهداشت، درمان و پرسنل بیمارستان معین و همچنین به دامدار‌ها توسط دانشکده علوم پزشکی و اداره دامپزشکی آموزش‌های لازم داده شده است؛ در همین راستا کشیک‌های شبانه روزی متشکل از پزشک متخصص و واحد‌های فنی و پشتیبانی معاونت بهداشت دانشکده نیز مشخص شده‌اند.

او می گوید: تاکنون ۳ مورد مشکوک تحت مراقبت‌های پزشکی دانشکده علوم پزشکی بهبهان هستند که خوشبختانه وضعیت عمومی این عزیزان مساعد است و از این سه نفر، یک نفر از استان همجوار برای مراقبت بیشتر به بیمارستان معین بهبهان انتقال داده شده است و دو مورد دیگر نیز در زمان غربالگری افراد مرتبط با اولین بیمار مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، مشکوک اعلام شده و در اتاق ایزوله تحت نظر و درمان قرار گرفته‌اند.

احدی از ارسال نمونه‌های گرفته شده از موارد مشکوک خبرداد و گفت: از موارد مشکوک مبتلا به تب کریمه کنگو نمونه گرفته شده و برای انستیتو پاستور ارسال شده است و همچنین به صورت جدی پیگیر غربالگری افراد مرتبط با موارد مشکوک هستیم تا در صورت مثبت شدن نمونه این افراد آمادگی کامل برای مداوا مبتلایان احتمالی و کنترل بیماری در شهرستان را داشته باشیم.

رییس دانشکده علوم پزشکی بهبهان گفت: دامداری‌های مرتبط با افراد مشکوک مشخص و توسط اداره دامپزشکی سمپاشی شده است و علاوه بر آن کشتارگاه دام و سایر دامپروری‌ها نیز جهت جلوگیری از احتمال گسترش این بیماری سمپاشی شده است.

این مقام مسئول در پایان ضمن تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشت از مردم درخواست نمود تا در زمان خرید گوشت حتما از دستکش استفاده نمایند و گوشت خریداری شده را حداقل ۴۸ تا ۷۲ ساعت در دمای بین ۰ الی ۴ درجه سانتی گراد نگهداری و همچنین از پخته شدن کامل گوشت قرمز با دمایی بالاتر از دمای ۵۷ درجه سانتیگراد اطمینان کسب نمایند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.