سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کمبود ۴۸ درصدی معلم در نیشابور

مدیر آموزش و پرورش نیشابور گفت: در سال تحصیلی جدید، آموزش و پرورش نیشابور با کمبود ۴۸ درصدی معلم مواجه است.

در سال تحصیلی جدید، آموزش و پرورش نیشابور با کمبود ۴۸ درصدی معلم مواجه است که مقرر گردیده این کمبود از طریق به کارگیری بازنشستگان و اضافه کار سایر معلمان جبران گردد.

معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان نیشابور گفت: پس از دوسال از برگزاری کلاس‌های دانش آموزان به صورت مجازی، در سال تحصیلی جدید ۱۰۰ درصد کلاس‌های دانش آموزان به صورت حضوری برگزار می‌شود.

علیرضا کلیدری افزود: آموزش و پرورش به صورت مقطعی با کمبود نیروی انسانی مواجه است که این موضوع تا ۱۴۰۳ ادامه دارد و در طی دو سال آینده با توجه به کاهش دانش آموزان، این مشکل مرتفع می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر دو آیتم ثبت نام دانش آموزان و کلاس بندی به موقع انجام شود، نیروی انسانی نیز در بین مدارس تقسیم می‌شود.

کلیدری با اشاره به اینکه درحال حاضر ۴۵ پروژه عمرانی در نیشابور در حال اجرا است که ۱۸ پروژه مهرماه سال جاری به بهره برداری می‌رسد، افزود: این پروژه‌ها شامل ۲۱۹۱۶ متر مربع با ۱۸۳ کلاس درس است که اعتبار اهدا شده خیرین در این پروژه‌ها ۶۴ میلیارد تومان در ابتدای کار بوده است که با توجه به افزایش تورم، قطعا نیاز به مبالغ بیشتری برای اتمام این پروژه هاست.

رئیس آموزش و پرورش نیشابور سرانه آموزشی کشور را شش و دو دهم، استان خراسان رضوی را پنج دهم و شهرستان نیشابور را چهار و شش دهم عنوان کرد و گفت: سرانه آموزشی نیشابور از مشهد بیشتر است.

به گفته کلیدری، دریافت هر گونه شهریه اجباری در مدارس منع قانونی دارد و اگر مدیر مدرسه‌ای بیش از وجه مورد نظر، مبلغی را دریافت کند، برخورد می‌شود، اما در رابطه با مدارس هیات امنایی، طبق مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، هر مبلغی که هیات امنا در نظر گرفته باشند، باید پرداخت شود.

رئيس آموزش و پرورش نیشابور با اشاره به اینکه ابتدای هر سال تحصیلی، آزمون سلامت روان از دانش آموزان گرفته می‌شود و هر دانش آموزی که در این خصوص با مشکل مواجه باشد به مشاور مدرسه معرفی می‌گردد، گفت: در سال گذشته ۱۹ مورد به خودکشی ناموفق در بین دانش اموزان ثبت شده که ازاین تعداد ۵ مورد توجیه پذیر و به دلیل مشکلات خانوادگی بوده و مابقی آن بیشتر جنبه نمایشی داشته است.

کلیدری گفت: تعداد ترک تحصیل دانش آموزان در سال گذشته ۴۸۵ مورد مربوط به دوره ابتدایی که بیش از ۲۰۰ نفر آن‌ها مجدد جذب شده اند، این تعداد در مقطع بیش از ۸۰ دانش آموز و در رشته‌های فنی نیز بیش از ۱۵۰ نفر از دانش آموزان بازمانده از تحصیل هستند، اما با توجه به حضوری شدن مدارس، اکثر این دانش آموزان به مدارس بر می‌گردند.

وی تعداد دانش آموزان مدارس نیشابور را در سال گذشته حدود ۸۰ هزار نفر عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به نزدیک شدن به سال تحصیلی جدید، تا کنون بیش از ۳۸ هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی، بیش از ۱۷ هزار دانش آموز مقطع متوسطه اول، هفت هزار دانش آموز مقطع متوسطه دوم و بیش از پنج هزار دانش آموز نیز در مدارس فنی و حرفه‌ای و کار و دانش ثبت نام شده اند.

کلیدری خاطرنشان کرد: در شهرستان نیشابور به جز شهر بار دانش آموز عشایر وجود ندارد که این دانش آموزان در یک دبستان تحصیل می‌کنند.

وی یادآور شد: در سال جای با توجه به کمبود فضای آموزشی، حدود ۱۰ کلاس درسی در کانکس برگزار می‌شود که پیگیر هستیم تعداد این کلاس‌ها در سال آینده به صفر برسد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.