سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افتتاح طرحهای آبرسانی و شبکه فاضلاب آذربایجان شرقی

همزمان با هفته دولت طرح‌های آبرسانی و اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب با اعتبار۱۶۸۰ میلیارد ریال در مناطق مختلف آذربایجان شرقی به بهره برداری رسید.

طرح‌های آبرسانی و اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب شامل ۳۴ طرح آبرسانی روستایی و ۳۰ کیلومتر شبکه فاضلاب روستایی و ۴۰ کیلومتر شبکه فاضلاب در تبریز است.

آقای رحمتی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در مراسم افتتاح این طرح‌ها به صورت ویدئو کنفرانس گفت: این افتتاح‌ها در حوزه مناطق محروم صورت می‌گیرد و امیدواریم برای رفع مشکلات مردم در حوزه آب آشامیدنی موثر باشد.

آقای رحمتی افزود: اگر تمهیداتی که سال‌های گذشته صورت گرفته نبود قطعا در تامین آب پایدار تبریز دچار مشکل می‌شدیم همچنین دولت از اعتبارات تنش آبی مبالغی را اختصاص داد و اصلاح شبکه نهند و پمپاژ ایستگاه شماره ۵ موجب شد دچار مشکل قطعی آب نشویم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: نکته قابل توجه اینکه در مناطق مختلف استان تولید آب داریم، اما مصرف بی رویه صورت می‌گیرد، وظیفه ما تامین آب استاندارد است، سعی می‌کنیم از مشترکانی که مصرف بالای الگوی مصرف دارند هزینه واقعی آب دریافت شود تا کمبود‌های این بخش با این کار حل شود.

وی افزود: وضع ما در بخش آب در حال حاضر بحرانی است، مشکلاتی در کشور از لحاظ اعتبارات داریم، بیش از ۱۰ هزار میلیاردتومان در این زمینه هزینه شده است و برای سال آینده برنامه ریزی می‌کنیم تا نقاط بحران پیش بینی شود.

آقای خانی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان هم گفت: این شرکت در ۶۹ نقطه شهری و ۲۷۰۰ نقطه روستایی برای ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در آذربایجان شرقی خدمات رسانی می‌کند و امسال از پایدار‌ترین وضع برخوردار است.

آقای خانی افزود: سال گذشته در ۱۵ شهر چالش پیک مصرف آب داشتیم که امسال به ۸ شهر رسیده و مدیریت شده است و در سال‌های گذشته در ۴۰۰ روستا آب جیره بندی می‌شد که در یک سال اخیر با توجه به اقدامات صورت گرفته این تعداد به یک سوم کاهش یافت، اما در ۷۰۰ روستا مشکل تامین آب پایدار داریم.

وی خاطر نشان کرد: در تبریز حدود ۴۰۰ لیتر بر ثانیه کمبود آب داشتیم که برای ۷۰۰ لیتر در ثانیه برنامه ریزی شد که ۵۰۰ لیترآن محقق شد همچنین تامین آب در حد بالایی انجام شده و از آب پایدار در تبریز برخوردار بودیم.

آقای خانی افزود: علاوه بر تبریز در روستا‌های شهرستان‌های مراغه، میانه، کلیبر، هشترود، شبستر، خداآفرین، ورزقان شبکه‌های فاضلاب مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی اضافه کرد: ۱۰ حلقه چاه عمیق با ۱۰۲ میلیارد تومان هزینه برای تامین آب کلانشهر تبریز با ظرفیت ۳۰۰ لیتر در ثانیه به منابع استحصال آب این کلانشهر اضافه می‌شود.

آقای خانی یادآور شد: آبرسانی در ۱۲۱ روستا در ورزقان، کلیبر، خداآفرین و هشترود توسط قرارگاه امام حسن مجتبی (علیه السلام) اجرا می‌شود و هم اکنون بیش از ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا نیمه اول سال ۱۴۰۳ به تمام روستا‌های بالای ۲۰ خانوار آذربایجان شرقی آبرسانی می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.