سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس کمیته ملی المپیک:

عدالت جنسیتی را محقق کردیم

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: می توانیم ادعا کنیم عدالت جنسیتی را محقق کردیم.

مراسم تجلیل از ورزشکاران و قهرمانان بانوی مدال‌آور در بازی‌های کشور‌های کشور‌های اسلامی امروز با حضور حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان، محمد پولادگر معاون حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش، مریم کاظمی‌پور معاون امور بانوان وزارت ورزش، انسیه خزعلی معاون امور زنان رئیس جمهور و جمعی از روسای فدراسیون‌های ورزشی در سالن استاد فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

در این مراسم از ۴۶ بانوی مدال‌آور در رشته‌های تکواندو، پاراتیروکمان، تنیس روی میز، وزنه‌برداری، تیروکمان، والیبال، شمشیربازی، دوومیدانی، پاراتنیس روی میز، دوچرخه‌سواری و کاراته که در بازی‌های کشور‌های اسلامی موفق به کسب مدال طلا، نقره و برنز شدند، تجلیلی به عمل آمد. در این مراسم همچنین از کادرفنی رشته‌های مدال‌آور نیز توسط وزیر تجلیل شد.

در جریان رقابت‌های کشور‌های اسلامی بانوان ایران موفق به کسب ۹ طلا، ۳۰ نقره و ۷ برنز شدند.

سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک با تجلیل از عملکرد بانوان ایران در قونیه گفت: این رویداد محصول تلاش‌های خالصانه سجادی، وزیر ورزش، پولادگر و کاظمی‌پور است که از آن‌ها صمیمانه قدر‌شناسی می‌کنیم. همکاران خوبم در کمیته ملی پارالمپیک هم کمک کردند. در شرایطی ۱۳۳ مدال کسب کردیم که ۲۵ کشور مدال نداشتند و بسیاری از کشور‌های مطرح، بی‌مدال ماندند.

رئیس کمیته ملی المپیک عنوان کرد: امروز می‌توانیم مدعی شویم که ایران عدالت جنسیتی را محقق کرده و هر روز شاهد درخشش دختران‌مان در عرصه‌های بین‌المللی هستیم.

وی افزود: ۲ فدراسیون ما از جمله تکواندو و کشتی با کسب ۱۳ مدال، بیشترین سهم را در مدال‌آوری کاروان داشتند. ۳۹ طلا، ۴۴ نقره و ۵۰ برنز رقم بسیار خوبی در میان ۵۷ کشور شرکت‌کننده بود. البته رفتار غیراخلاقی در ستاد بازی‌ها اگر شکل نمی‌گرفت، جایگاه ما باید به جای سوم، دوم می‌شد.

صالحی‌امیری گفت: پیام این مراسم آن است که نظام جمهوری اسلامی باید به ورزش قهرمانی زنان اهمیت ویژه قائل شود و اگر سرمایه‌گذاری خوبی روی ورزش قهرمانی زنان صورت گیرد، به لحاظ کمی و کیفی، از نسیت منطقی و عادلانه‌ای، برخوردار خواهیم شد.

رئیس کمیته ملی المپیک اظهار داشت: باید یک پیام روشن از طریق دختران به دنیا منتقل کنیم که حضور دختران ما فراتر از کسب سکو است و اهتزار پرچم است و حضور دختران ما پرستیژ جمهوری اسلامی است که هم می‌توانند قهرمان شوند و هم با داشتن حجاب، روی سکو قرار گیرند. این ظرفیت دختران ما، در دنیای امروزی، مثال‌زدنی است. از همه کسانی که در افتخارآفرینی کاروان تلاش کردند، صمیمانه تشکر می‌کنیم. بی‌شک اگر حمایت‌های وزارت نبود، این درخشش محقق نمی‌شد.

وی در ادامه افزود: هیچ تفاوتی بین حضور زنان در سینما، کنسرت و دانشگاه با محیط‌های ورزشی وجود ندارد. اتفاقاً در سایر محیط‌ها، دغدغه‌ها بیشتر از فضا‌های ورزشی است. ما الزام داریم برای ارائه تصویر زیبا از ایران در جهان این اجازه را بدهیم که دختران ما در ورزشگاه‌های بزرگ که امکان تفکیک و سرویس‌دهی خوب وجود دارد، حضور پیدا کنند.

رئیس کمیته ملی المپیک کشورمان تأکید کرد: اگر دغدغه مفسده وجود داشته باشد، اتفاقاً این اتفاق در ورزشگاه شکل نمی‌گیرد. به خصوص در ورزشگاه‌های بزرگ ما در کلان شهر‌ها که امکان لازم برای تفکیک خدمات را دارند.

وی در حالی که به سؤالات خبرنگاران جواب می‌داد در واکنش به پرسشی درباره تأیید صلاحیت‌های کاندیدای ریاست کمیته ملی المپیک گفت: ساعت هفت میهمان خارجی دارم!

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۵۲ ۰۴ شهريور ۱۴۰۱
عدالت جنسیتی یعنی اگه آثایون ورزش میکنن و لذت میبرن و به امکانات دسترسی دارن ، بانوان هم ورزش کنن و لذت ببرن و به امکانات دسترسی داشته باشن.
نه اینکه بانوان برن تو ورزشگاهی که بازی آقایون هست و تو جمع مردونه قرار بگیرن یا بر عکس.
آقایون تو ورزشگاه خودشون و خانم ها هم تو ورزشگاه خودشون هم ورزش کنن و هم لذت ببرن.
حتما باید خانم ها برن تو ورزشگاه آقایون؟این یعنی عدالت و آزادی؟
کی گفته ورود خانم ها به ورزشگاه بانوان ممنوع هست؟