سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهره برداری از ۲۷ طرح عمرانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:همزمان با هفته دولت بهره برداری از ۲۷ طرح عمرانی در حوزه‌های خدماتی، بهداشتی و درمانی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه به بهره‌برداری می‌رسد.

محمد علی کیانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری، خانه بهداشت سیستم امحاءزباله بیمارستان خاتم الانبیاء (ص)، سوله بحران بیمارستان خاتم الانبیاء (ص)، گاز رسانی به ۱۰ خانه بهداشت، افتتاح افتتاح بخش ICU و همراه سرای بیمارستان شریعتی، راه اندازی مخزن ۲۰ تنی اکسیژن بیمارستان شریعتی، بلوک زایمان بیمارستان موسی بن جعفر (ع) قوچان، توسعه اتاق‌های عمل بیمارستان طالقانی، بخش یک مگا ICU بیمارستان قائم (عج) با ۱۶ تخت، بخش IPD بیمارستان ۶۱۰ تخت خوابی امام رضا (ع) و احداث زیست پزشک کلات از جمله پروژه‌هایی است که آماده بهره برداری شده است.

وی خاطرنشان کرد: این طرح‌ها در شهر‌های خواف، تایباد، خلیل آباد، درگز، مشهد، بردسکن، قوچان، کاشمر و کلات به بهره برداری خواهد رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه این طرح‌ها زیر نظر مهندسین این دانشگاه به اجرا در آمده است تصریح کرد: برای اجرای این طرح‌ها بیش از ۸۱۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

شاپور بدیعی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز از افتتاح ۷ طرح درمانی این دانشگاه همزمان با هفته دولت خبر داد و افزود: این طرح‌های در چهار شهر مشهد، قوچان، بردسکن و درگز به بهره‌برداری می‌رسد و شامل افتتاح بخش IPD/VIP بیمارستان درگز، افتتاح بخش ICU بیمارستان بردسکن، توسعه بلوک زایمان بیمارستان قوچان، افتتاح بخش‌های مگا ICU و نورولب بیمارستان قائم (عج)، توسعه اتاق عمل‌های بیمارستان آیت الله طالقانی و افتتاح همراه سرای بیمارستان دکتر علی شریعتی بوده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: از این هفت طرح، چهار طرح در مشهد، یک پروژه در قوچان، یک طرح در بردسکن و یک طرح در درگز بوده است، برای ساخت این پروژه‌ها که مجموع زیربنای آن‌ها ۳۶۰ متر مربع است ۶۸۸ میلیارد ریال هزینه شده است.

بدیعی با بیان اینکه دو طرح از این طرح با حمایت ۱۰۰ درصدی خیران نیک‌اندیش اجرا شده است، خاطرنشان کرد: برای این پروژه‌ها ۳۸ میلیارد تومان شامل سه میلیارد تومان برای همراه سرای بیمارستان دکتر علی شریعتی و ۳۵ میلیارد تومان برای نورولب بیمارستان قائم (عج) هزینه شده که تمام این مبلغ توسط خیران نیک‌اندیش تأمین شده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.