سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازرگان:

برای تکمیل ۶۰ پروژه ناتمام در زنجان ۳۰۰ میلیاردتومان اعتبار لازم است

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان گفت:درحال حاضر ۶۰ پروژه ناتمام درزنجان وجودداردکه برای اتمام این پروژه‌ها بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار لازم است.

بازرگان صبح امروز یکشنبه در مجمع سالیانه و عمومی هیئت ورزش روستایی و بازی‌های بومی و محلی استان زنجان، گفت: ۹۷۰ روستای دارای سکنه در زنجان وجود که ۴۳ درصد از جمعیت استان را در بر می‌گیرد.

او با اشاره به اینکه امکانات روستا‌ها در مقایسه با شهر ناچیز است، افزود: متاسفانه ناهنجاری‌های اجتماعی همانند اعتیاد جوانان روستایی را گرفتار کرده و بر این اساس حوزه ورزش و سلامت در روستا‌ها باید بیش از گذشته فعالیت داشته باشند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با بیان اینکه روستائیان قشر مظلوم، قانع و بامحبت جامعه هستند، ادامه داد: می‌طلبد نگاه ویژه‌ای به روستا‌ها داشته باشیم، بنابراین از ظرفیت‌های حوزه ورزش باید برنامه‌هایی برای گروه‌های هدف داشته باشیم.

این مسئول با بیان اینکه متأسفانه در ترکیب تیم‌های اعزامی به مسابقات کشوری و یا جهانی از نوجوانان و جوانان روستایی آنگونه که باید و شاید استفاده نمی‌شود، گفت: متولیان حوزه ورزش استان باید این بستر را برای علاقمندان به ورزش روستایی فراهم کنند و به نوعی می‌توان گفت استعداد‌هایی مورد غفلت واقع شده است.

بازرگان با بیان اینکه استان زنجان بیش از ۶۰ پروژه نیمه‌تمام در حوزه ورزش دارد، افزود: برای اتمام این پروژه‌ها بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار لازم است، از این رو دیگر نباید انتظار ایجاد پروژه جدید داشت.

او  ادامه داد: استعداد‌ها و توانمندی‌هایی در روستا‌ها وجود دارد و همین امر موجب شده است رسالت در حوزه روستایی سنگین‌تر شود، به همین خاطر باید برای دیده شدن استعداد جوانان روستایی تلاش کنیم.

بازرگان با اشاره به گستردگی قومیت و فرهنگ‌های مختلف ایرانی، این مسئله را یک فرصت عنوان کرد و گفت: باید به دنبال احیای فرهنگ گذشته بوده، ظرفیت‌ها را شناسایی و برنامه‌های متناسب با آن منطقه و روستا به درستی پایش و اجرا کرد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با بیان اینکه در فضای روستا‌ها می‌توان این فرهنگ اصیل را زنده نگهداشت و به عبارتی آن را احیاءکرد، افزود: برگزاری جشنواره‌ها در روستا، کار بسیار ارزشمندی است که نسل جوان و جدید این مملکت را با سنت‌ها و ورزش‌های بومی و محلی آشنا می‌کند.

او با تأکید بر اینکه نباید احیای ورزش‌های بومی و محلی به فراموشی سپرده شود، گفت: هیئت‌های بومی و محلی استان باید بیش از پیش پای کار باشند چراکه بخش بزرگی از جمعیت استان در روستا‌ها واقع شده و توجه به این امر مهم ضروری است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان ادامه داد: جامعه در وضعیتی قرار دارد که همانند گذشته نمی‌توان شاهد اعتبارات خوب بود، از این‌رو باید استفاده از ظرفیت خیرین مورد توجه باشد و این مهم در روستا‌ها به کار گرفته شود.

به گفته این مسئول، برگزاری مسابقات و جشنواره مشترک با قومیت‌های پراکنده با ریشه واحد در سطح کشوری می‌تواند به توسعه این بخش کمک فراوانی کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.