سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش برداشت انجیر دیم از انجیرستان‌های خفر

رئیس جهاد کشاورزی خفر گفت: متوسط برداشت انجیر در این شهرستان، یک تن در هکتار است، اما با توجه به بارندگی‌های اخیر و ایجاد خسارت به این انجیرستان‌ها، برداشت این محصول به ۴۰۰ کیلوگرم در هر هکتار رسیده است.

ارسلان صالحی با اشاره به بارش‌های تابستانه در خفر که منجر به خسارت به بخش کشاورزی شد، گفت: بارندگی اخیر سبب کاهش برداشت بخش زیادی از این محصول شد، اما مابقی به صورت انجیر درجه یک و دو راهی بازار می‌شوند.

او گفت: شهرستان خفر دومین انجیرستان دیم استان فارس با سطح زیر کشت پنج هزار و ۵٠٠ هکتار انجیر است.

صالحی گفت: سازگاری با محیط منطقه، کم‌آب‌بر و متمرکزبودن این انجیرستان‌ها، زمینه را برای سرمایه‌گذاری در بخش تبدیلی و بسته‌بندی فراهم کرده است.

او گفت: تازه‌خوری، استفاده در صنایع کیک، کلوچه، حلوا، شربت و مربا از کاربرد‌های مهم این میوه بهشتی است که نه تنها راهی بازار‌های داخلی، بلکه به کشور‌های اوراسیا و اروپایی نیز صادر می‌شود.

به گفته صالحی، برداشت این محصول از اواخر مرداد ماه آغاز شده است و تا اوایل مهرماه نیز ادامه دارد که برای بیش از ۱۰ هزار نفر به صورت فصلی شغل ایجاد کرده است.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.