سید محسن تمدنی در آیین تجلیل و تکریم اهالی رسانه و خانوادههای آنها گفت: موسسه امدادگران عاشورا با نام رومیکا «رویش امید کاشان» که به عنوان حامی بیماران مبتلا به سرطان در سال ۱۳۹۸ در منطقه فرهنگی بزرگ کاشان تاسیس شد امروز افتخار برطرف کردن نیازهای ۹۹ درصد بیماران سرطانی شهرستان را بدون مراجعه برای تامین دارو یا درمان به مناطق دیگر دارد.
او با تاکید بر اینکه نیازهای موسسه خیریه امدادگران عاشورا در کاشان با کمک و مشارکت مادی و معنوی خیران شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل تامین میشود افزود: موسسه علاوه بر رسالت یاری بیماران سرطانی با ارائه خدمات دارویی، آزمایشگاهی، تصویربرداری، دندانپزشکی و تجهیزات پزشکی رسالت خود را در بحث آموزش و پیشگیری از طریق اجرای برنامههای غربالگری نیز متمرکز و منسجم کرده است تا بتواند با افزایش آگاهی و شناخت مردم در ایجاد سبک زندگی سالم گامی موثر در کاهش و پیشگیری از بیماری سرطان بردارد.
به گفته او، هزار و ۴۹۸ بیمار مبتلا به سرطان با تشکیل هر چهار روز یک پرونده تا پایان سال ۱۴۰۰ در پوشش موسسه امدادگران عاشورا قرار گرفتند که این رقم تا پایان تیرماه امسال با تشکیل هر سه روز پرونده برای یک بیمار و وجود ۵۷ بیمار جدید به هزار و ۵۵۵ مددجو افزایش یافت.
هزینه ۵۰ میلیونی یک آمپول سرطان
تمدنی با اشاره به هزینه ۵۰ میلیونی بیماران سرطانی برای تهیه یک آمپول، گفت: متاسفانه سن بیماران مبتلا به سرطان در کاشان به دهه شصتیها کاهش یافته است.
او اقدام جدید موسسه خیریه امدادگران عاشورا در کاشان به منظور شناسایی بیماران ۱۴ بیماری نادر و خاص را یادآور شد و گفت: موسسه در این زمینه موفق به شناسایی ۵۲۰ بیمار ام اس و وجود هشت بیمار پروانهای در کاشان شده است که هیچ انجمن حمایتی ندارند و داروهای آنها نیز که از خارج تامین میشده به دلیل تحریمها قابل دسترس و تهیه نیست.
مدیر عامل موسسه خیریه امدادگران عاشورا در کاشان
با تاکید بر گفتمان و هماندیشی موسسه با خبرنگاران در راستای انتشار مطالب آموزشی، پیشگیری از بیماری، جذب کمکهای خیرین و تشویق مردم به شرکت در طرحهای غربالگری بیماری سرطان تصریح کرد: رسانهها به عنوان پل ارتباطی با خیران و مردم در کمک به بیماران سرطانی میتوانند شنقش موثر و سازندهای را در یاری موسسه ایفا کنند.
به گفته او، استفاده از ظرفیت هیئتهای مذهبی کاشان نیز برای اجرای برنامه غربالگری سرطان بسیار موثر و قابل تامل است بطوریکه موسسه خیریه امدادگران عاشورا با همکاری و هماهنگی هیئت حسینی نخل کاشان (صدره وسرفره) در دهه اول محرم توانست برنامه غربالگری را برای ۸۰۰ نفر و در شهر مشکات نیز غربالگری سرطان سینه با همکاری بانوان مبلغه مذهبی در جلسات هیات را برای بانوان انجام دهد.
لزوم استفاده از ظرفیت رسانه برای آموزش و غربالگری
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان نیز در ادامه این نشست ضمن قدردانی از فعالیتهای چشمگیر موسسه خیریه امدادگران عاشورا در کاشان برای حمایت از بیماران سرطانی اظهار داشت: استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت رسانهها برای تشویق شرکت مردم در غربالگری و جذب مشارکت خیران کمک موثری برای موسسه در فراگیری و گستردگی حمایت از مددجویان آنرا فراهم میکند.
میثم نمکی با تاکید بر اینکه کاشان از شهرستانهایی است که موسسه خیریه امدادگران عاشورا در آن آستین همت و غیرت را برای حمایت از بیماران سرطانی به طور چشمگیر و فعالی بالا زده است اظهار داشت: حمایتهای این موسسه در تامین نظام سلامت و رفع بخشی از مشکلات از جمله درمان، کاهش بیماری سو پیشگیری از سرطان ستودنی و قابل تقدیر است.
او تاکید کرد، حمایت موسسه خیریه امدادگران عاشورا در کاشان از خانوادههای دارای این بیماری صعب العلاج ایجاد روحیه امیدواری، آرامش، دلجویی و دلگرمی بویژه فراهم کردن شرایط روحی روانی امیدبخشی برای بیماران میکند.