سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل حقوقی وزارت میراث‌فرهنگی:

کردستان جزو شاخص‌ترین استان‌ها در تعدد بنا‌های تاریخی است

مدیرکل حقوقی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: کردستان از حیث تعدد بنا‌ها و اماکن تاریخی، جزو شاخص‌ترین استان‌ها در سطح کشور است.

جمشید جعفرپور در بازدید از عمارت خسروآباد و اقامتگاه سنتی سیمین در شهر سنندج، اظهار کرد: «کی از شاخص‌ترین و برجسته‌ترین نمود‌های فرهنگی و تاریخی هر کشوری آثار تاریخی و فرهنگی آن است.

مدیرکل حقوقی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، با بیان اینکه استان کردستان دارای بنا‌ها و آثار تاریخی فراوان و شاخصی است، افزود: بهره‌گیری از این قابلیت‌ها می‌تواند در ایجاد فرصت‌های شغلی و توسعه اقتصادی در منطقه بسیار حائز اهمیت باشد.

او عنوان کرد: ضرورت دارد حفظ و احیاء بنا‌های تاریخی و همچنین توسعه صنعت گردشگری این استان به‌دلیل هم‌مرز بودن با کشورعراق و جذب هرچه بیشتر گردشگران داخلی و خارجی بیش از پیش مورد توجه و بررسی قرار گیرد.

جعفرپور بر معرفی هرچه بیشتر جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی و حفاظت از آن‌ها تاکید کرد و یادآور شد: هویت تاریخی متعلق به عموم مردم و همه نسل‌هاست و ضرورت دارد که برای آیندگان نیز حفظ و حراست شود.

  سال گذشته بیش از ۶ میلیارد تومان برای احیای بنا‌های تاریخی استان هزینه شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، حفاظت و صیانت از مواریث تاریخی ملموس و ناملموس را جزو اولویت‌های این اداره‌کل عنوان کرد.

یعقوب گویلیان، گفت: این استان دارای ظرفیت‌های غنی و منحصر‌به‌فرد تاریخی و گردشگری است که همواره مورد توجه و بازدید گردشگران داخلی و خارجی قرار گرفته است.

او با بیان اینکه بنا‌های تاریخی کردستان بیانگر هویت، اصالت و پیشینه فرهنگی و تمدنی این استان است، اظهار کرد: عمارت خسرو‌آباد یکی از بنا‌های تاریخی و باشکوه کردستان است که با معماری خاص خود همچون نگینی در شهر سنندج می‌درخشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، یکی از زیرساخت‌های رونق گردشگری شهری و روستایی در استان را توسعه اقامتگاه‌های سنتی و بوم‌گردی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه در این راستا اقدامات مهمی برای رونق گردشگری پایدار در استان انجام شده است.

گویلیان بیان کرد: در سال گذشته بیش از ۶ میلیارد تومان برای احیای بنا‌های تاریخی استان هزینه شد و در سال‌جاری نیز چند بنای مهم و شاخص استان مرمت و بازسازی می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، یادآور شد: امید است با احیای بنا‌های تاریخی و توسعه زیرساخت‌های گردشگری، زمینه جذب گردشگر در استان بیش از پیش فراهم شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.