سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورشت محلی لپه قورمه + قیلم

یک کارشناس آشپزی به آموزش تهیه خورشت محلی لپه قورمه پرداخته است.

قیمه قورمه یا همان لپه قرمه یکی از غذا‌های سنتی خوشمزه که متعلق به استان سمنان و شهر دامغان است که مریم شیرزایی مربی آشپزی با حضور در برنامه به خانه برمی‌گردیم به آموزش این غذا پرداخته است.

برای تهیه این غذای دامغانی مرغ ۵۰۰گرم، لپه ۱۵۰ گرم، سبزی قرمه ۷۰۰گرم، پیاز یک عدد، رب گوجه یک قاشق غذاخوری، غوره یک دوم پیمانه یا ابغوره کمی، نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل، به میزان لازم و روغن مقداری لازم است.


بیشتر بخوانید:

آموزش پخت کتلت بادمجان + فیلم


 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.