سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر امور زراعت جهادکشاورزی اصفهان:

تغییر الگوی کشت نیازمند فرهنگ‌سازی و مشارکت کشاورزان است

مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: تغییر الگوی کشت و بطور کلی کشت جایگزین، هزینه بر است لذا باید با اختصاص اعتبار و ارائه تسهیلات به کشاورزان، حمایت لازم را داشته باشیم.

پیمان فیروز نیا گفت: از آنجا که استان اصفهان با شرایط کم آبی روبروست و نمی‌توان منابع آبی را برای کشت با مصرف آب زیاد اختصاص داد اجرای طرح‌های تغییر الگوی کشت در استان اصفهان از اهمیت بالایی برخوردار است.

او اضافه کرد: در همین ارتباط توصیه‌های ترویجی کشاورزی از سوی سازمان جهاد کشاورزی انجام می‌گیرد، اما همزمان لازم است که با ارائه تسهیلات، کشاورزان را برای تغییر الگوی کشت و فعالیت در کشت و و کار با مصرف آب کمتر تشویق و ترغیب کرد.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: تغییر الگوی کشت و بطور کلی کشت جایگزین، هزینه بر است لذا باید با اختصاص اعتبار و ارائه تسهیلات به کشاورزان، حمایت لازم را داشته باشیم.

فیروز نیا با بیان اینکه تغییر الگوی کشت نیازمند فرهنگ‌سازی و مشارکت کشاورزان است، تصریح کرد: اجرای طرح‌های توصیه‌های ترویجی کشاورزی از سوی سازمان جهاد کشاورزی از یک سو و همکاری و مشارکت کشاورزان به‌صورت توام اهمیت دارد.

او با بیان اینکه ابزار قانونی برای توقف کشاورزی پُرآب بَر وجود ندارد، خاطرنشان کرد: بنابراین تنها راه تغییر الگوی کشت و کشت جایگزین کم آب بَر، توصیه‌های ترویجی کشاورزی است، به این معنا که فعالان صنعت کشاورزی برای کشت‌های جایگزین مشارکت کنند.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: ظرفیت‌های کشاورزی در این استان بالاست و هرگونه طرح‌های کشاورزی کم آب بَر را می‌توان توسعه داد.

استان اصفهان دارای ۵۶۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که به دلیل کمبود منابع آبی حدود ۲۰۰ هزار هکتار از این اراضی زیر کشت محصولات زراعی و باغی است.

مجموع اراضی باغی استان اصفهان حدود ۸۰ هزار هکتار است و مجموع تولیدات باغی و گلخانه‌ای آن در شرایط عادی حدود ۸۰۰ هزار تُن برآورد می‌شود.

منبع:ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.