سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در هفته کاری که گذشت؛

پیشتازی گروه خودرو، شاخص کل را مثبت نگه داشت!

در این هفته شاخص کل بورس با رشد ۰.۲۰ درصدی به تراز یک میلیون و ۴۵۱ هزار واحد رسید.

در این هفته کاری شاخص کل هم وزن با رشد ۲.۴۳ درصدی به ۳۹۹ هزار و ۷۶ واحد رسید و شاخص کل فرابورس نیز با کاهش ۰.۵۵ درصدی در ارتفاع ۱۹ هزار و ۴۵ واحدی قرار گرفت.

آقای کوروش آسایش کارشناس بازار سرمایه گفت: در این هفته ارزش معاملات روز شنبه ۲ هزار و ۸۹۰ میلیارد تومان، یکشنبه ۳ هزار و ۱۱۱ میلیارد تومان، دوشنبه ۳ هزار و ۳۶۹ میلیارد تومان، سه‌شنبه ۳ هزار ۴۸۹ میلیارد تومان و چهارشنبه ۳ هزار و ۵۱۳ میلیارد تومان بود که در مجموع در این هفته کاری که به اتمام رسید ارزش معاملات خرد و حق تقدم‌ها ۱۶ هزار و ۳۷۲ میلیارد تومان ثبت شد.

در هفته قبلی در مجموع ارزش معاملات خرد برابر با ۱۰ هزار و ۵۷۹ میلیارد تومان بود.

۴۲۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج شد

او گفت: در این هفته روز شنبه ۱۷۳ میلیارد تومان ورود پول افراد حقیقی را داشته‌ایم، ولی در چهار روز بعد بازار شاهد خروج پول بود که به ترتیب یکشنبه ۲۱۸ میلیارد تومان، دوشنبه ۳۹ میلیارد تومان، سه‌شنبه ۱۶۱ میلیارد تومان و چهارشنبه ۱۷۵ میلیارد تومان خروج پول ثبت شد. در مجموع در این هفته ۴۲۰ میلیارد تومان خروج پول افراد حقیقی را بازار شاهد بود.

هفته قبل در مجموع بازار شاهد خروج یک هزار و ۴۰۵ میلیارد تومان پول افراد حقیقی بود.

صنعت محصولات چوبی بیشترین ریزش را بین صنایع داشت

آسایش می‌گوید: در این هفته صنعت خودرو با رشد ۹.۷۹ درصدی بیشترین رشد را بین صنایع بورسی تجربه کرد. بعد از آن صنعت ذغال سنگ با ۸.۵۲ درصد در جایگاه بعدی ایستاد و بیشترین ریزش هم برای صنعت محصولات چوبی با کاهش ۳.۱۶ درصد بود و بعد از آن نیز فرآورده‌های نفتی بود که ریزشی ۲.۴۴ درصدی را تجربه کرد.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: میانگین سرانه خرید افراد حقیقی در این هفته برابر با ۲۳ میلیون ۵۰۰ هزار تومان بود و میانگین سرانه فروش برای هر شخص حقیقی برابر با ۲۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان ثبت شد. مورد بعد در رابطه با صندوق‌های درآمد ثابت است که در این هفته روز شنبه ۴۲۴ میلیارد تومان پول از صندوق‌های با درآمد ثابت خارج شد. یکشنبه نیز ۷۴ میلیارد تومان، دوشنبه ۷۸ میلیارد تومان این صندوق‌ها شاهد خروج پول بوده‌اند، اما سه‌شنبه و چهارشنبه به ترتیب ۳۷ میلیارد و ۲۴۱ میلیارد تومان ورود پول به این صندوق‌ها را شاهد بودیم.

هفته قبل ۳۶۵ میلیارد تومان ورود پول به صندوق‌های سرمایه‌گذاری درآمد ثابت ثبت شد.

آقای ایمان رئیسی کارشناس بازار سرمایه گفت: در شرایطی به مصاف این هفته معاملاتی رفتیم که سیگنال‌های مثبتی از سمت وضعیت خارجی و سیاسی بر روی بازار سایه انداخت و در کنار آن اخبار گروه خودرویی و عرضه خودرو در بورس کالا و حذف قیمت‌گذاری دستوری توجه بازار را به گروه‌های ریالی -خودرو، بانک و حمل‌ونقل– معطوف کرد.

او می‌گوید: علاوه بر این ابلاغ نحوه محاسبه نفت خام به شرکت‌های پالایشی صورت گرفت که تغییری با سال گذشته نداشت و تاثیر منفی بر روی تابلو معاملاتی ایجاد نکرد اما کاهش قیمت نفت و کاهش نرخ دلار موجب شد تا ترس را در گروه‌های متاثر از این موضوع از جمله گروه پالایشی شاهد باشیم. در ادامه کاهش نرخ سود بین بانکی را شاهد بودیم که تاثیر مثبت بر بازار سرمایه داشت و همین طور صحبت‌هایی از سمت وزیر اقتصاد مبنی بر کاهش سود بانکی نیز شنیده شد همه این‌ها از جمله موارد اثر گذار بر روند بازار در این هفته بودند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.