سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عوامل مخاطره آمیز حین کار باید حذف شود

مدیراجرایی انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های توزیع برق کشور گفت: باید عوامل و مخاطرات حین کار نیرو‌های اجرایی حذف شود تا از وقوع حوادث احتمالی در آینده جلوگیری به عمل آید.

علی حیدری تفرشی در پنجمین نشست کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های توزیع برق که امروز در سالن جلسات شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با حضور ۱۲ استان از سراسر کشور برگزار شد، گفت: خوشبختانه طی چند سال اخیر توجه به الزامات و تجهیزات ایمنی حین کار ارتقاء یافته و در همین راستا شرکت‌های تابعه وزارت نیرو جزو شرکت‌های پیشرو در ارائه سیستم‌های نوین در این حوزه هستند.

 مدیراجرایی انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های توزیع برق کشور استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب را یکی از مهمترین اصول ایمنی در حین کار عنوان کرد و افزود: تامین این لوازم جزو الزمات قانونی کارفرمایان است تا سیمبانان با تجهیزات کامل و ایمنی متناسب با نوع کار درصدد رفع مشکلات احتمالی ناشی در شبکه برآیند.

او با تاکید بر اینکه شناسایی فعالیت ها، ارزیابی مخاطرات و راه‌های رسیدن به شرایط مطلوب و حذف عوامل مخاطره آمیز باید در اولویت کار‌ها قرار گیرد، افزود: به دنبال تشکیل کمیته در انجمن صنفی کارفرمایی، حوادث مردمی در قالب چارچوب‌های کاری ویژه‌ای به عنوان یک سازمان خدمت رسان به جد مورد توجه قرار گرفت.

تفرشی با تاکید بر اینکه ایجاد تقویت فرهنگ ایمنی امری ضروری در شرکت‌های توزیع نیروی برق است، افزود: فرهنگ ایمنی امری اجتماعی، آموختنی تدریجی، گسترده و پایدار است که همچون یک زنجیره با حلقه‌های به هم پیوسته به هم متصل هستند که همه باید هماهنگ وهمگام با یکدیگر حرکت کند.

او اظهار داشت: یک حادثه منجر به فوت برابر با ۲۹ حادثه به خیرگذشته و ۳۰۰ حادثه اتفاق افتاده کم اثر و ۳ هزار حادثه کوچک در سطح جامعه است لذا توجه به به ایمنی اهم فعالیت هاست.

مدیراجرایی انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های توزیع برق کشور در ادامه بر انجام تشویق کار‌های ایمنی برای اجرای عملیات‌های اجرایی تاکید کرد و گفت: هنگام وقوع حادثه باید بجای رویکرد مقصر یابی تفکر ریشه یابی مشکل مدنظر قرار گیرد تا از رخداد چنین حوادثی جلوگیری به عمل آید.

 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان نیز در این جلسه بر ایمنی حین کار به عنوان یک اصل فراگیر ومهم تاکید کرد و گفت: رعایت مسائل و موارد ایمنی، همواره می‌بایست در سرلوحه کار نیرو‌های اجرایی قرار داشته باشد لذا انجام کار با دقت، سرعت و ایمن، یک ضرورت است و این مهم باید قبل از شروع کار، حین کار و خاتمه‌ی کار، مدنظر قرار گیرد.

 هیوا لهونیان در حوزه ایمنی باید مخاطرات حین کار را شناسایی و دامنه این فعالیت‌ها را قطع کرد و از سیستم‌های حفاظتی مناسب در اجرای عملیات‌ها بهره برد.

او با اشاره به اینکه مولفه‌های موثر بر ایمنی کار در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد، افزود: باید تلاش کرد تا علاوه بر تقویت فرهنگ ایمنی و تجهیز لوازم حین کار، آگاه سازی‌های لازم جهت کاهش خطرات ناشی از برق گرفتگی به مردم نیز ارائه شود.

لهونیان با ابراز خرسندی از کاهش تعداد حوادث ناشی از کار با شبکه برق طی چند سال اخیر، گفت: خوشبختانه در سال جاری هیچ حادثه منجر به فوتی در سطح استان در حوزه کار با شبکه برق رخ نداده که امید است تا پایان سال نیز این روند همچنان ادامه داشته باشد.

او با تاکید بر اینکه سال گذشته نیز در حوزه اجرایی حادثه منجر به فوتی در استان وجود نداشت، افزود: متاسفانه سال گذشته ۴ تن از همشهریان کردستانی حین کار با شبکه برق به دلیل سهل انگار دچار حادثه شده و جان خود را ازدست دادند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.