سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اهتمام صنایع فارس برای خرید محصول خیار کشاورزان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس از نشست با فعالین بخش کشاورزی در حوزه صنایع فرآوری خیار، ترشیجات و شوریجات خبر داد و گفت: مقرر شد این صنایع با ظرفیت بیشتری فعالیت کنند و در خرید محصول خیار کشاورزان استان فارس اهتمام جدی ورزند.

مجتبی دهقان پور با اشاره به اینکه در چند روز گذشته محصول خیار کشاورزان این استان خریداری نمی‌شد، تصریح کرد: در نشست مذکور مصوب شد صنایع تبدیلی با قیمت توافقی مشخص شده که مورد رضایت کارخانجات صنایع تبدیلی و کشاورزان تولید کننده است نسبت به امر خرید مبادرت کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه در خصوص مسئله موصوف سازمان جهاد کشاورزی استان فارس توانسته است یک نقش تسهیل گری را ایفا کند و به حمد الله مشکل برطرف شود، افزود: من وظیفه خود می‌دانم از همه‌ی عزیزانی که در حل این مشکل نقش داشتند از جمله صنایع تبدیلی استان تشکر کنم.

وی با اذعان به اینکه صنایع غذایی استان فارس با وجودی که می‌توانستند محصول را از سایر نقاط کشور با قیمت پایین‌تری تامین کنند، بیان کرد: همت کردند و پای کار آمدند و این عزم را پیدا کردند تا خرید محصول تولیدی کشاورزان این استان را در اولویت بگذارند.

او از کشاورزان سخت کوش و تلاش گر استان فارس که با وجود همه خسارت‌های وارد شده از سیل اخیر مسائل را با آرامش دنبال و پیگیری کردند تقدیر و اظهار کرد: مقرر شده است که این خرید به مدت دو هفته ادامه داشته باشد تا از اوج تولید خیار استان کاسته شود و ضرری متوجه کشاورزان نشود.

دهقان پور با اشاره به اینکه پس از مدت مذکور برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا متناسب با نیاز بازار خرید ادامه داشته باشد، ابراز کرد: امسال حدود ۱۳۴۰ هکتار از اراضی استان فارس به کشت خیار اختصاص داشت که میزان تولید نیز در واحد سطح افزایش پیدا کرده بود و شاید همین نیز مقداری باعث باشد که میزان عرضه از تقاضای این محصول پیشی بگیرد.

او از توسعه کشت قراردادی خیار به عنوان یکی از سیاست‌های مد نظر و مصوب در نشست خود با صنایع یاد و تشریح کرد: برای اینکه کشاورز ما قبل از تولید بداند که محصولش بازار دارد و متناسب با آن تولید کند، یک قراردادی با کارخانجات صنایع تبدیلی منعقد می‌کند که بر اساس آن بتواند تولید کند و محصول تضمینی برای خریدش باشد لذا این سیاست را دنبال می‌کنیم.

او به لزوم و ضرورت احصا نیاز بازرگانی برای عرضه در بازار و نیاز صنایع تبدیلی به محصول خیار به عنوان یکی از مواردی که باید دنبال شود نیز اشاره کرد و افزود: متناسب با آن مشخص می‌شود که چقدر سطح زیرکشت و چه میزان تولید برای خیار نیاز هست تا بتوانیم بین عرضه و تقاضا یک تعادل برقرار کنیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.